21 dagen challenge

Het nieuwe programma, de 21 dagen Challenge is een groot succes. In deze blog staan we nog eens stil bij de oorzaken daarvan en schrijven de volgende analyse. 

Alle begin is moeilijk

Er zijn verschillende redenen waarom dit gezegde waarheid bevat:

  1. Onbekendheid: Wanneer je iets nieuws begint, betreed je vaak onbekend terrein. Dit kan leiden tot onzekerheid en verwarring, omdat je nog niet vertrouwd bent met de processen, regels en verwachtingen.
  2. Leercurve: Elk nieuw begin brengt meestal een leercurve met zich mee. Je moet nieuwe informatie opnemen, vaardigheden ontwikkelen en ervaring opdoen voordat je comfortabel en bekwaam wordt in wat je doet.
  3. Weerstand tegen verandering: Mensen hebben vaak de neiging om verandering te weerstaan en vast te houden aan wat ze al kennen. Het starten van iets nieuws vereist vaak het doorbreken van deze weerstand en het aanpassen aan nieuwe omstandigheden.
  4. Fouten en tegenslagen: In het begin maak je vaak fouten en ervaar je tegenslagen. Deze kunnen ontmoedigend zijn, maar ze zijn ook leermomenten die je helpen groeien en verbeteren.
  5. Geduld en doorzettingsvermogen: Nieuwe ondernemingen of activiteiten kosten vaak tijd en inspanning om te gedijen. Het vergt geduld en doorzettingsvermogen om door de moeilijke beginfasen heen te komen en uiteindelijk succes te behalen.
  6. Angst voor het onbekende: Het onbekende kan angst en twijfel veroorzaken. Mensen zijn vaak bang voor falen of voor de onzekerheid van nieuwe ondernemingen, wat het begin extra moeilijk kan maken.

Door een programma samen te stellen voor een beperkte tijd komen we al tegemoet aan een aantal van deze bezwaren. Het programma kent namelijk een kop en een staart. Het heeft immers een looptijd van 21 dagen. Je weet waar je aan begint!

Bewegen met de funfactor

Je traint in een klein groepje met één vaste trainer die jou begeleidt tijdens deze 21 dagen. Je ontvangt een voedingsschema, trainingsschema en natuurlijk onwijs veel plezier in het sporten. Het gaat er dus niet om wie het beste is maar dat we als groep de challenge succesvol afronden.

Focus en concentratie

Juist omdat dit programma ‘maar’ 21 dagen omvat nemen we je mee in de focus op alle onderdelen van het programma. We leren je veilig en intensief bewegen en je wordt je er bewust van welke belangrijke grote rol voeding heeft in het uiteindelijke eindresultaat van deze challenge.

Volhouden voelt niet meer als volhouden

Na de 21 dagen ga je merken dat er resultaat is geboekt. Daarna ben je natuurlijk vrij om een vervolgtraject te kiezen of niet.  Er is een aanzienlijke kans, dat je aan het einde van de 21 dagen Challenge, de nieuwe gewoonte van regelmatig bewegen en gezonde voeding jezelf al helemaal eigen hebt gemaakt. En dan voelt volhouden helemaal niet meer als volhouden. Een aantal mensen hebben zich inmiddels al voor de 2e Challenge aangemeld.

De prijs

En last but not least; de prijs. De 21 dagen Challenge is een aantrekkelijke deal. Je wordt begeleid door een gediplomeerde coach die in staat is in de kleine groepen iedereen voldoende aandacht te geven.

Meer informatie? Meld je dan nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.