Vacature: Allround Personal Trainer (ZZP) bij RWIJK GYM

Jij hebt alles in huis om écht bij te dragen aan het behalen van de gestelde doelen van onze gemotiveerde leden en dat maakt jou de held van RWIJK GYM. Als Allround Personal Trainer laat jij training, voeding en lifestyle samenkomen en ben je personal trainer, groepstrainer en voeding en leefstijl coach in één.

Ben jij – net als onze leden – toe aan verandering?

Ik zag jaarlijks zo veel mensen zich vol goede moed inschrijven bij de reguliere sportscholen, binnen korte tijd afhaken en hun doelen niet behalen.’ Dat moest anders, besloot eigenaar en Personal Trainer Robert Havelaar. Herkenbaar? Motivatie bij leden die kort na inschrijving stopt, werken in bomvolle gyms en het gevoel hebben stil te staan, doet jouw functie alles behalve eer aan. Jij motiveert tot het maken van de juiste keuzes. Nu is het als Allround Personal Trainer jouw moment om die keuzes te maken.  

RWIJK GYM: een gym, een concept, een community.

Geen standaard schema’s, geen halve aandacht en geen contributie vangen terwijl we achterover leunen. RWIJK GYM is alles behalve een regular gym. Effectief én efficiënt resultaat behalen op een manier die bij jouw leven past, is de boodschap aan onze leden. Om dat te bereiken bieden wij altijd persoonlijke begeleiding. Sterker nog: het is bij ons niet mogelijk om zonder personal trainer te trainen. Door training, voeding en lifestyle te combineren, zorgen we ervoor dat onze leden hun gestelde doelen behalen op een manier die bij hun vaak drukke leven past.

Als Allround Personal Trainer word je eerst intern opgeleid en dompelen we je onder in het concept RWIJK GYM. Hier leer je alles over onze werkwijze, begeleidings- en trainingssystemen. De meest recente ontwikkelingen uit de branche op het gebied van begeleiding en automatisering laten we daarnaast niet voorbij gaan. Blijven groeien, dat geldt niet alleen voor onze leden.

    Bijdragen aan complete adviezen en op maat gemaakte programma’s.

    Een leuke afwisseling tussen personal training en small group trainingen.

    Werken in een volledig vernieuwde binnen- en buitengym.

    Altijd persoonlijke begeleiding, wat jou voldoende uren geeft én onmisbaar maakt.

    Werken met de nieuwste en meest fancy materialen, apparatuur en meetapparatuur.

    Interne opleiding om alles te leren over het succesvolle RWIJK GYM concept, waarna je er met 3 á 4 uur per week langzaam in groeit. Je kunt later uitbouwen naar minimaal 20 uur per week.

Als Allround Personal Trainer ben jij onderdeel van onze gym, ons concept en onze community.

Hoeveel vinkjes kun jij zetten?

Wij zien een goede klik, de ambitie om te groeien én een leuke persoonlijkheid als basis voor iedere samenwerking. Daarnaast hebben we natuurlijk ook wat concretere eisen en wensen.

.

Onze leden werken hard: binnen én buiten de gym. Als Allround Personal Trainer ben jij flexibel in de piekmomenten en inzetbaar op minimaal één of meer van deze momenten:

.

Heb jij alles in huis voor onze gemotiveerde leden? 

Lijkt de afwisseling tussen personal training en small group trainingen je leuk én ben je er klaar voor om bij te dragen aan keiharde resultaten, een voorgoed veranderde leefstijl en een gecreëerde mindset waar je u tegen zegt? Bijdragen aan geluk, zelfverzekerdheid en gezondheid is goud waard. Bij RWIJK GYM ben jij goud waard.

Dus, heb jij alles in huis voor onze gemotiveerde leden? 

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! E-mail je cv en motivatie naar robert@rwijkgym.nl. Hierna zullen we telefonisch contact met je opnemen. Misschien zien we elkaar snel!