maarten boek

Trainers Details

  • Personal Trainer
  • RWIJK GYM

Over Maarten

Maarten wordt gedreven door gezonde sport. Dit betekent dat hij zich bezighoudt met jouw ontwikkeling op het gebied van sportherstel, conditieopbouw en blessurebehandeling.

“Al mijn hele leven is mijn dagelijkse routine doorspekt met sport en sport gerelateerde aspecten. Na de MAVO hebt ik de opleiding Sport & Beweging gevolgd, omdat de studie uitstekend aansloot bij mijn sportieve ambities. Direct na afsluiting van mijn studie kwam ik in contact met meerdere fitnessscholen. Zodoende ging ik aan de slag bij SportCity. Binnen enkele jaren werd mij de kans geboden om in de Rijswijkse vestiging sportmanager te worden. Hierdoor ontwikkelde ik me op het gebied van management, organisatie, coaching en leerde ik veel over leiding geven.
Ook heb ik altijd op semiprofessioneel niveau in de Randstad kunnen voetballen. Door het contact met sporters buiten de fitness, ontwikkelde ik een interesse om meer te leren over sportherstel, conditieopbouw en blessurebehandeling. Met de professionele ervaring en nieuwe kennis ben ik gekomen waar ik nu sta. Ook ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Bij RWIJK GYM ben ik dan ook beschikbaar voor individuele coaching op dit gebied.”

In de loop der jaren volgde Maarten meerdere opleidingen waardoor hij iedere coachingsvorm binnen RWIJK GYM kan aanbieden.

De kennis, werkervaring, passie voor sport en een gezonde levensstijl vormen de basis van RWIJK GYM.

Boek nu die gratis try-out training bij Maarten  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.