personal training rijswijk

Personal training bij RWIJK GYM in Rijswijk. Iets voor jou?

Wil je écht resultaat boeken? Ga aan de slag met een Personal Trainer van RWIJK GYM!
Goed, verantwoord, zonder beperkingen en op een leuke manier bewegen, is waar wij van RWIJK GYM voor staan. Met onze ruime ervaringen in het begeleiden van mensen en wetenschappelijk onderbouwde aanpak kunnen wij jou 100% resultaat garanderen. Wij verzekeren je dan ook dat het echt mogelijk is om samen met ons je doelen te behalen of het nu gaat om afvallen, figuurcorrectie of gewoon je weer fit en lekker in je vel voelen is!

Ja. Ik weer meer info ontvangen over personal training

  Personal Training van RWIJK GYM

  Tijdens de 1e kennismaking luisteren we goed naar jou als individu, je wensen en wat voor jou belangrijk zodat we je daarna precies kunnen aangeven hoe wij jou kunnen gaan helpen. Onze trainers hebben veel ervaring op het gebied van personal training, voeding en leefstijl coaching, en weten daarna precies wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Onze trainingen zijn niet alleen zeer effectief maar leren je ook alle ins en outs over hoe je dient te trainen en je leefstijl te managen zodat je daarna zonder onze hulp je behaalde resultaten zelfstandig kan behouden. We gaan altijd van het positieve uit, en jouw sterke punten. Hiermee en met onze open benadering behalen we samen met jou de gewenste resultaten.

  Resultaatgarantie met onze Personal Trainers uit Rijswijk!

  Ook jij kunt met onze unieke allround-aanpak je doelstelling behalen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met jou op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijke kennismaking in onze trainingsstudio.

  • Gediplomeerde Trainers
  • Gevarieerde trainingen
  • Voedingsadvies
  • Privé Studio

  Duo Personal Training

  Duo Personal Training komt op hetzelfde neer als Personal Training, maar dan train je met z’n tweeën. Ideaal voor als je samen met een vriend, vriendin of partner wilt trainen, maar wel de optimale aandacht en begeleiding van een professionele trainer wilt. Met z’n tweeën trainen kan ook net dat beetje extra stimulans bieden tijdens de trainingen.

  Ik wil meer (start-)informatie over Personal Training

   Lesrooster

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Trainers

    Eigenschappen

    • Categorie Personal Training
    • Duur 60 min.
    • Deelnemers 1-op-1 of 1-op-2
    Start hier
   • Bel mij

    Voor een gratis intake/try-out