voedingscoaching rijswijk

Voordelen van voedingsbegeleiding door een BGN gewichtsconsulent.

Al vele jaren maakt van het team van RWIJK GYM een BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) Gewichtsconsulent deel uit. Deze BGN diplomering zorgt voor een groot aantal voordelen.

Aan de BGN gerelateerde strikte kwaliteitseisen, toegepast in onze praktijk;

 • erkend BGN vakdiploma ‘Gewichtsconsulent’
 • regelmatig bij- en nascholingen
 • begeleiding volgens BGN-protocol
 • geen verkoop van afslankproducten en ‘wondermiddelen’
 • begeleiding op duurzaamheid en niet gericht op het korte geluk
 • voedingsadvies gaat gepaard met adviezen leefstijl en beweging

Wij hebben al meer  dan 10 jaar ervaring en klanten beoordelen ons met een 9,3.

De beroepsnaam Gewichtsconsulent is niet beschermd. Dat betekent dat iedereen die dat wil, zich Gewichtsconsulent mag en kan noemen. Let er dus altijd goed op of de consulent het vakdiploma ‘Gewichtsconsulent’ bezit. Verder adviseren wij ook om naar reviews de van eerder begeleide klanten te vragen, of deze op internet op te zoeken. Op die manier krijg je een beter beeld of dit de juiste plek voor jou is.

Ja, Ik wil graag meer info ontvangen over voedingsadvies en leefstijl coaching.

  Vul het onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om jouw vragen te beantwoorden. Ook kan er een afspraak met je ingepland worden voor een intakegesprek met lichaamsmeting om je daarna persoonlijke te adviseren wat wij voor jou kunnen betekenen. Daar kan je geheel vrijblijvend gebruik van mag maken.

  Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap op weg naar een gezonder, fit en vitaal leven.

  Let’s go for it!

  Voedingsadvies op Maat

  Eet jij lekker èn gezond maar bereik je nog niet het gewenste resultaat?

  Een gezond en ook nog lekker voedingspatroon is de basis om dagelijks het maximale uit je lichaam te halen. Je kan het zien als de benzine die je nodig hebt om je motor te laten draaien zodat het mogelijk wordt om in beweging te komen. Net als bij motorvoertuigen geldt hier ook dat je benzine hebt en superbenzine waarop je motor nog beter en efficiënter loopt en je sneller kan gaan rijden. Als je dus weet welke benzine goed voor je is dan functioneer je beter, voel je je fit(ter) en haal je meer uit het leven. Maar wat is nu een gezond voedingspatroon? We worden door de vele (misleidende) voedingsreclames, het nieuws en sociale-media-berichten helemaal gek gemaakt met van alles en nog wat. Daardoor zien we vaak door de bomen het bos niet meer.

  Krijg jij voldoende voedingsstoffen binnen? Eet je niet te eenzijdig? Weet je welke producten je beter wel kunt eten en welke niet? Hoeveel (portiegroottes) kan ik eten?

  De voedingscheck van RWIJK GYM geeft je meer inzicht!

  Je krijgt tijdens de voedingscheck altijd 1 gratis tip over hoe je je eetpatroon kan verbeteren en hoe je persoonlijke doelstelling kan behalen èn behouden. We bespreken hoe wij je daarbij kunnen helpen en wat we voor jou kunnen betekenen. Kortom, wil je een helder beeld krijgen van je wat je kan verbeteren in je voedingsgewoontes om het gewenste resultaat te behalen?

  Meld je dan hier aan voor de voedingscheck en laat ons naar je voedingspatroon kijken! Vul onderstaand aanmeldformulier in of bel of app 06 81 13 53 75.

  Stuur mij de (start-)informatie over de gratis voedingscheck

   Lesrooster

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Trainers

    Eigenschappen

    • Categorie ... Voedingsadvies
    • Duur 60 min
    • Deelnemers 1-op-1
    Start hier
   • Bel mij

    Voor een gratis intake/try-out