Bas Hubertus

Trainers Details

  • Personal Trainer
  • RWIJK GYM

Wil je met meer energie de deur uit gaan dan waarmee je binnenkwam? Dan ben je bij Bas aan het juiste adres.

Over Bas

“Ik ben Bas, geboren in Nijmegen en in mijn studententijd naar de Randstad verhuist. Daar woon ik nu samen met mijn vrouw en 2 dochters in Leiderdorp. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Verder houd ik van koken en kijk ik graag een film of serie.

Zelf heb ik vroeger altijd gekorfbald en in de vakanties gingen we ieder jaar wandelen en klimmen in de bergen. De passie voor de bergen is gebleven met  Oostenrijk als favoriete actieve vakantie bestemming in de zomer. Het korfbal heb ik in geruild voor wielrennen, want dat is wat beter te combineren met mijn drukke leven.”

Persoonlijke aandacht is waar het om draait

Stilzitten is voor mij altijd een uitdaging geweest. Dat ik dus iets met bewegen ging doen, stond al snel vast. Tijdens mijn studie fysiotherapie had ik een bijbaantje in een sportschool, en ben uiteindelijk zo de fitness wereld in gerold.
Na jaren bij SportCity verschillende functies te hebben bekleed, ben ik in 2010 op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Via verschillende opleidingen heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in 1-op-1 coaching en training. Persoonlijke aandacht is waar het om draait. Mijn doel is je na iedere training met meer energie de deur uit te laten gaan dan waarmee je binnen kwam!

Boek nu die gratis try-out training bij Bas!