RWIJK GYM

100% RESULTAATGARANTIETARIEVEN

Niemand wordt bij ons lid die dit niet voor de volle 100 % wil. Wij hebben geen mooie praatjes of een salestrucje nodig om je te overtuigen.

WAT ZIJN ONZE TARIEVEN?

Wij krijgen regelmatig bij het eerste contact gelijk de vraag “ en wat kost het”. Dat je de prijs wil weten kunnen wij heel goed begrijpen. Alleen is dit, als wij alleen je naam, e-mail en telefoonnummer hebben ontvangen voor ons niet mogelijk om je dit direct te geven. Ik zal je hieronder uitleggen waarom dit is.

RWIJK GYM wil jouw een goed en persoonlijk advies kunnen geven

Eén van de grote verschillen tussen RWIJK GYM en de reguliere fitnessclub/sportschool is, dat iedereen die bij ons lid wordt een persoonlijk begeleidingsplan krijgt afgestemd op zijn wensen en mogelijkheden. Om dit te kunnen verschaffen hebben we eerst meer informatie nodig van wie je bent, wat je (of niet) doet in je dagelijkse leven, of er andere zaken in je leven zijn waar we rekening mee dienen te houden (blessures/ziekte/je verplichtingen/ stressfactoren/tijdgebrek etc.) en het belangrijkste, wat is de reden waarom je contact met ons hebt opgenomen. Ook wordt er door ons naar je niveau van bewegen gekeken. Dit is een belangrijke factor waar we naar kijken, willen we een goed en persoonlijk advies kunnen geven. Zoals je kan lezen is het niet een standaardprogramma wat je zal krijgen. Wij gaan bij RWIJK GYM dieper in op wie jij als persoon bent en wat je wil bereiken. Om die reden kunnen wij dus niet direct aangeven welk begeleidingsplan en tegen welke kosten jou het beste zal helpen jouw doelen te bereiken.

Na het eerste telefonische intakegesprek bieden wij oprecht geïnteresseerden de mogelijkheid om een keer “op onze kosten” te komen ervaren wat ons onderscheid van anderen en waarom zoveel anderen je al voor zijn gegaan en bij RWIJK GYM lid zijn geworden. Wij vinden het belangrijk dat je zelf komt ervaren of je het bij ons leuk vindt en of onze persoonlijke aanpak ook bij jou als persoon past. Pas na deze afspraak kunnen wij je een persoonlijk beweeg en leefstijl advies geven. Past het bij je (ja, dus ook financieel) dan maken we afspraken wanneer je kan gaan starten. Zo niet dan heb je lekker 1 uur gesport en scheiden onze wegen vanaf daar.

Lees hieronder de vanafprijzen van de meest afgenomen begeleidingen:

  1. Gemiddeld trainen / sporten leden bij ons 2 x per week
  2. Leden starten met een 6 tot 12 maanden traject bij ons
  3. Dit kan voor personal training vanaf € 65,- p/w of personal groepstraining vanaf € 20,- p/w.

Wanneer dit bij jouw budget past kan je hieronder een intakegesprek met try-out training aanvragen. Wij zullen je dan binnen 24 uur telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Ja! Ik wil een intakegesprek met try-out training

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.