groepstraining rijswijk

Groepstraining bij RWIJK GYM

Bij onze groepstrainingen sporten in een groep met max 10 personen. De trainingen zijn buiten en binnen en altijd onder begeleiding van een van onze personal trainers. Op een leuke en efficiënte manier sport je samen met andere en werk je aan het behalen van je gestelde doelen. Tegen een betaalbaar tarief train je onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer. Sporten in een groep werkt extra motiverend en is gezelliger. Iedereen voert de oefeningen op je eigen niveau uit en door onze persoonlijke begeleiding train je veilig en efficiënt. Ons groepstrainingen zijn geen saaie fitness, maar dynamische uitdagende lessen, die je fit en vitaal maken voor alles wat het leven op je pad gooit!
Lees hieronder meer over de diverse groepstrainingen die wij wekelijks aanbieden aan onze leden.

Ja. Ik wil graag meer info over groepstrainingen

  Muscle Mania

  Create your Perfect Body met de Muscle Mania workout!
  De Muscle Mania training is een unieke trainingsformule met als doel het opbouwen van spiermassa en het verlagen van je vetmassa. Trainen dient functioneel te zijn en in dienst te staan van het doel van de deelnemer. Voor een deel van hun is dit beter presteren in het dagelijks leven, zoals werk, sport, hobby en overige vrije tijd. Voor een andere groep is afvallen en shapen (verbeteren van de vormen) van het lichaam, het belangrijkste doel. Speciaal voor hen is deze trainingsformule opgezet.
  Wil je je spieren dus eens goed aan het werk zetten en er daardoor fit(ter) en in shape gaan uitzien? Dan is het tijd voor onze Muscle Mania workout!

  WOM! (Workout of the Month)

  Wil je aan je spieren & conditie werken? Dan is de WOM! echt een aanrader voor jou!
  WOM staat voor “workout of the month”: een maandelijks wisselende intensieve fitness workout met de focus op het verbeteren van je algehele conditie. Er wordt gebruik gemaakt van divers klein trainingsmateriaal, zoals sandbags, Kettlebells, battle ropes, dumbbells en nog veel meer. Alle oefeningen zijn gebaseerd op bewegingen uit het dagelijks leven. Alles gaat vele malen prettiger met een fit lichaam: spelen met je (klein-) kinderen, je werk of sporten.
  De WOM workout maakt je geen 25 jaar jonger, maar je wordt er wel een stuk energieker en fitter van!

  Techniek Training

  Meer resultaat door beter bewegen en efficiënter te trainen!
  Als je echt het maximale resultaat uit je trainingen wil halen, dan gaat het er in eerste instantie niet om hoe zwaar, snel of vaak je iets kan, maar om hoe goed je de oefening kan uitvoeren! Tijdens de techniek training ligt de focus op de kwaliteit van bewegen. Deze groepstraining is ook goed voor mensen die terugkomend zijn van een blessure, of er een hebben. De Techniek training word ook veel gebruikt bij medisch trainen en of revalidatie trainingen. In deze workout leren we de deelnemers alle ins and outs over alle beweegpatronen (oefeningen) die er zijn. Ademhaling, houding, techniek en rompstijfheid (core) zijn de speerpunten in deze trainingsformule.
  Het motto van deze groepstraining is niet voor niets: Bewegen is goed, goed bewegen is beter!

  S.H.I.T. (Short High Intensity Training)

  Hou je van een uitdagende training, en wil je veel bereiken in minder tijd? Dan moet je echt meedoen met onze S.H.I.T. workout!

  S.H.I.T. staat voor Short High Interval Training. Deze afwisselende training is een functionele trainingsformule gericht op spieruithoudingsvermogen, maximale kracht, power en snelheid. Deze training kan ook perfect naast een andere sport beoefend worden voor blessurepreventie of prestatieverbetering. Je bent immers zo goed als je zwakste schakel en die sporen we op en verbeteren we met deze trainingsformule.
  Iedereen kan deelnemen aan deze groepstraining, want je voert de oefeningen op je eigen niveau uit. Doordat onze S.H.I.T. trainingen uit fitness oefeningen bestaan, kunnen we flink variëren. Hierdoor ziet elke training er anders uit en word het nooit saai! Je lichaam blijft uitgedaagd worden, wat goed is voor je spierontwikkeling en je uithoudingsvermogen, maar het zorgt er ook voor dat je met plezier zal blijven sporten.
  Ben je iemand die elke training weer uitgedaagd wil worden, en snel resultaat wil zien? Dan is onze S.H.I.T. workout de snelste manier om dit te doen!

  Bootcamp Training

  Uitgekeken op die zweetsessies in het TL-licht? Dan is bootcamp training echt iets voor jou!

  Met onze bootcamp training verbeter je alles: balans, lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, algehele fitheid en je doorzettingsvermogen. Deze groepstraining is daarom voor (bijna) iedereen, en voor elke doelstelling een echte aanrader! In onze bootcamp trainingen komen de volgende onderdelen altijd aanbod: loopscholing, krachttraining voor het bovenlichaam, core en onderlichaam, coördinatie en behendigheid oefeningen en sprintwerk. Omdat je al deze onderdelen traint zal je er veel calorieën mee verbranden, en merken dat je er snel fitter en sterker van zal worden (niet alleen fysiek ook mentaal!).
  *Ben je van plan om mee te gaan doen aan obstakel runs, zoals Mud Masters, Strong Viking, Spartacus Run, Gladiatorrun, etc.? Dan is onze bootcamp training uitermate geschikt voor jou!
  Wil je voelen dat je snel vooruitgang boekt, en houd je ervan om samen in groepsverband lekker in de buitenlucht te sporten? Dan is onze bootcamp training een uitermate geschikte groepstraining voor jou!

  Welke groepstraining past het beste bij jou?

  Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om jouw vragen te beantwoorden. Ook kan de trainer een intake afspraak met je inplannen en je alles vertellen over de gratis proeftraining waar je geheel vrijblijvend gebruik van mag maken.
  Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap op weg naar een energieker, fitter en gezonder leven. Let’s go for it!

   Small Group Training

   Wil je meer persoonlijke begeleiding, dan is small group training misschien wel wat voor jou!

   Wat is small group training?

   Small group training is sporten in een kleine groep van 4 personen. Op een efficiënte en leuke manier werk je samen met je personal trainer aan je conditie, kracht om sterker en fitter te worden. Daarnaast zal de trainer je ook leefstijl en voedingsadviezen. Hiervoor gebruiken wij hypermoderne Lijfstijl software zodat je ten alle tijden naast de trainingen om ook weet wat je kan en moet doen wil je het gestelde doel gaan behalen. In de small group trainingen worden alle spiergroepen getraind wat ervoor zorgt dat elke training een full body workout is waar je absoluut resultaat mee zal behalen.

   Small group training voor mannen en vrouwen

   Onze small group training word opmaat gemaakt en zijn daarom geschikt voor alle niveaus van beginners tot gevorderden sporter, voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd. Omdat de groep klein is ben je altijd gegarandeerd van veel persoonlijke aandacht, afgestemd op je behoeftes en gewenste doelstellingen.

   Wat doe je in een small group training?

   Small Group Training kunnen bij RWIJK GYM zowel buiten als binnen worden gegeven. Nu in deze tijd extra fijn omdat je gegarandeerd kan doortrainen, en geheel volgens alle richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Voor onze buiten gym hebben vele materialen tot onze beschikking en verder maken we gebruik van wat de omgeving ons te bieden heeft. Dit betekent niet alleen maar rennen en springen, maar juist veel afwisseling; de trainingsvormen (kracht / lenigheid / explosiviteit / behendigheid etc.)  is elke keer weer anders. Small Group Training is bij ons ook mogelijk binnen. In onze personal gym worden dan de trainingen gegeven. Ook bij deze trainingen zul je alle spieren getraind en zorgen we ook hier voor een full body workout.

   Voordelen van Small Group Training

   Met small group training ervaart je de voordelen van het trainen met een personal trainer (meer persoonlijke aandacht en begeleiding), de gezelligheid van trainen in groepsverband, en de kosten voor 1 uur trainen zijn erg aantrekkelijk! Bovendien is het trainen in groepsverband op een vast tijdstip een goede stok achter de deur. Ben je enthousiast geworden, en heb je samen met jou 3 andere ook enthousiast gemaakt, of wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!
   Waarom kies je voor RWIJK GYM?

   ⦁ Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3
   ⦁ ALTIJD 100% resultaatgarantie! Afspraak = Afspraak
   ⦁ Beste Personal Trainers & Leefstijl Coaches in regio Haaglanden
   ⦁ 1 op 4 Personal Training en Coaching
   ⦁ GRATIS Lijfstijl app met persoonlijk voedingsadvies

   Ja, Ik wil graag meer informatie ontvangen over Small Group Training!

   Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om jouw vragen te beantwoorden. Ook kan de trainer een intake afspraak met je inplannen en je alles vertellen over de gratis proeftraining waar je geheel vrijblijvend gebruik van mag maken.
   Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap op weg naar een energieker, fitter en gezonder leven. Let’s go for it!

   Stuur mij de (start-)informatie

    Lesrooster

     Geef een reactie

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

     Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

     Trainers

     Eigenschappen

     • Categorie ... Personal Group Training
     • Duur 60-90 min
     • Deelnemers max. 10 personen
     START NU
    • Bel mij

     Voor een gratis intake/try-out