trainen met personal trainer
15 mrt
jan

Woon je in Rijswijk e.o. en wil je aan je spieren & conditie werken? Dan is de WOM! echt een aanrader voor jou!

WOM staat voor “workout of the month”: een maandelijks wisselende leuke fitness workout met de focus op het verbeteren van je algehele conditie. In de workout wordt er gebruikgemaakt van divers klein trainingsmateriaal, zoals sandbags, kettlebells, battle ropes, dumbbells, grote autobanden en nog veel meer. De oefeningen in de WOM zijn gebaseerd op bewegingen uit het dagelijks leven. Je dagelijkse bezigheden gaan vele malen makkelijker met een fit lichaam: spelen met je (klein-) kinderen, je werk of teamsporten. Deze outdoor workout maakt je geen 25 jaar jonger, maar je wordt er binnen de kortste keren wel een stuk energieker en fitter van!

Meer resultaat door beter bewegen en efficiënter te trainen!

Wij bij RWIJK GYM weten dat als je echt het maximale resultaat uit je trainingen wil halen, dan gaat het er in eerste instantie niet om hoe zwaar, snel of vaak je iets kan, maar om hoe goed je kan bewegen, de oefening kan uitvoeren!Onze personal trainers besteden daarom veel aandacht aan het aanleren van de gewenste trainingstechnieken van onze leden. We leggen de focus op het verbeteren van de kwaliteit van bewegen. Dit doen wij bij al onze groepstrainingen. Onze groepstrainingen kunnen daarom ook gevolgd worden door mensen die terugkomen zijn van een blessure, of er een hebben. In onze groepsworkouts leren we je als deelnemer alle ins and outs over alle beweegpatronen (oefeningen) die er zijn. Ademhaling, houding, techniek en rompstijfheid (core) zijn de speerpunten in onze trainingen. Het motto is niet voor niets: “ Bewegen is goed, goed bewegen is beter!

Hou je van een uitdagende training, en wil je veel bereiken in minder tijd? Dan moet je echt meedoen met onze Workout of the Month!

De outdoor workout of the month is een leuke afwisselend functionele trainingsformule. In de workout richten we ons op spieruithoudingsvermogen, maximale kracht, power en snelheid. Om deze reden is deze groepstraining ook perfect om te doen ter ondersteuning van een andere sport, of voor blessurepreventie of prestatieverbetering. Je bent immers zo goed als je zwakste schakel en die sporen we op en verbeteren we met deze trainingsformule.
Iedereen die gezond is kan deelnemen aan onze groepstrainingen, want je voert de oefeningen bij ons altijd op je eigen niveau uit. Doordat onze groepstrainingen uit allemaal verschillende oefeningen bestaan, kunnen we flink variëren. Hierdoor zien de trainingen er anders uit en wordt het zelden als saai ervaren! Met deze manier van trainen blijf je je lichaam ook uitdagen, wat goed is voor je spierontwikkeling en je uithoudingsvermogen, maar het zorgt er ook voor dat je met plezier zal blijven sporten.

Uitgekeken op die zweetsessies in het TL-licht? Dan zijn onze outdoor groepstrainingen echt iets voor jou! Meld je hieronder aan voor jouw kennismaking met proeftraining t.w.v. € 95,- bij RWIJK GYM

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.