05 nov
Robert Havelaar

Wat eerst nog een vermoeden was, is nu helaas een feit. Ook de fitnessbranche krijgt te maken met de CoronaCheck (QR). En ongeacht wat wij daarvan vinden, moeten wij deze maatregelen ook gaan toepassen. Gelukkig konden we op begrip van onze leden rekenen.

Vanaf 6 november doen wij bij iedereen die bij ons binnenkomt trainen een (QR) CoronaCheck. Gelukkig heeft de Tweede Kamer later nog besloten dat buiten sporten zonder QR check nog kan. En omdat wij afgelopen jaar niet alleen onze binnenlocatie geheel hebben verbouwd maar ook een outdoor gym hebben gemaakt kan je bij ons dus met of zonder QR nog lekker komen trainen en aan je doelen blijven werken.
Omdat wij vinden dat iedereen FIT en VITAAL moet kunnen blijven, bieden wij uiteraard naast onze normale trainingen en begeleidingen weer alternatieven aan.

Alternatieven waar er geen coronacheck bij uitgevoerd hoeft te worden zijn:

Buiten in onze mooie outdoor gym gaan trainen i.p.v. binnen
1 op 1 Personal Training.
Via onze besloten RWIJK GYM FB groep kan je meer dan 135 online trainingen voor thuis volgen (WOD’s – Core – Stretch en Relax – Boks workouts en nog veel meer).
Ook bieden we weer persoonlijk trainingsschema aan, als de bovenstaande opties niet tot je mogelijkheden behoren.

Meer info over onze diensten en/of alternatieven

Neem contact op via mail met: info@rwijkgym.nl of Whatsapp: 06 81 13 53 75.
Wij denken dat wij jou op deze manier weer kunnen helpen te blijven sporten in deze en de komende periode!

Lees hieronder antwoorden op veelgestelde vragen:

Verplicht stellen van het coronatoegangsbewijs (CTB) voor onze sporters

Vanaf 6 november geldt het coronatoegangsbewijs voor sporters die binnen willen komen trainen bij ons. Wij moeten bij aankomst (geldt voor dus alleen voor de binnentrainingen) van iedereen de QR-code scannen en het ID-bewijs controleren van deze persoon. Dat geldt voor iedereen die onze locatie bezoekt. Iedereen moet zijn persoonlijke QR-code én een geldig ID-bewijs laat zien. Kan je dat niet, dan mogen wij je helaas niet laten deelnemer aan de training.

Wanneer krijg je een coronatoegangsbewijs?

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstel bewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben.

Hoe controleren wij de QR-codes?

We controleren de QR-code via telefoon.

Moet ik een mondkapje op als ik kom sporten?

Naast de maatregel op het CTB heeft de overheid ook besloten om de mondkapjes weer te gaan verplichten in binnenruimtes. Dat geldt niet voor plekken waar de CTB-plicht geldt en is dus NIET van toepassing voor onze sportclub.

Zijn er nog andere richtlijnen die van kracht zijn gegaan?

De basisrichtlijnen worden weer geadviseerd om (waar dit gaat) na te leven. Lees hieronder wat hiermee wordt bedoeld.

*Onder de basisregels wordt verstaan:

Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
1,5 meter is een veilige afstand maar is niet verplicht dus we kunnen alle trainingen blijven aanbieden zoals we nu doen.
Schud geen handen.
Was of ontsmet je handen als je binnenkomt en weggaat.
Hoest en nies in je elleboog.
Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes. (gelukkig hebben wij hier speciaal ventilatiesysteem voor laten plaatsen in onze binnenlocatie)

Het management en trainersteam van RWIJK GYM zal er weer alles aan doen zodat we er samen een succes van maken. Iets van onze leden al vanaf het begin van de coronapandemie van ons gewend zijn. Op dit soort momenten kan je bij ons ervaren wat ons als bedrijf anders maakt van andere!
Als je na het lezen van dit bericht nog vragen hebt; schroom dan niet dit bericht te beantwoorden, of ons te mailen of bellen.

Tot snel bij RWIJK GYM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.