RWIJK GYM is een dynamisch fitbedrijf met programma’s die uitsluitend zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke uitgangspunten. Onze geloofwaardigheid en ons imago, maar ook de bestendige succesvolle resultaten die onze leden behalen zijn volledig op deze uitgangspunten gebaseerd.

Ben jij volgende maand een bruidegom, en wil je nog 10 kilo afvallen met een crashdieet, dan zullen wij je adviseren om niet dit soort dieten te volgen. Heb je een afvalwens dan is een halve kilo per week een gezonde marge. Wil je perse deze zomer nog met een sixpack over het strand flaneren, en ben je op zoek naar allerlei bedenkelijke supplementen, dan moeten we jou ook teleurstellen. Duurzame gezondsheidswinst is het primaire doel van onze begeleiding. En daarvoor moet je de tijd nemen.

Maar zijn er dan geen resultaten te behalen op kort termijn?

NIEUW: De 21 dagen Challenge!

Om toch tegemoet te komen aan de wens van velen om in een betrekkelijk korte termijn van begeleiding toch te komen tot voelbare en zichtbare resultaten hebben we een een nieuw traject aan onze producten toegevoegd, namelijk De 21 dagen Challenge.

Waarom 21 dagen?

De wetenschapper en gedragspsycholoog Phillippa Lally heeft vastgesteld dat het minimaal 21 dagen duurt voordat mensen nieuw gedrag zich ook duurzaam eigen kunnen maken. Een traject van 21 dagen biedt dus niet alleen direct gezondheidswinst maar ook uitstekende voooruitzichten om je het nieuwe gezonde gedrag eigen te maken.

Goede voornemens die gaan uitkomen

Een andere reden om dit traject aan onze diensten toe te voegen is dat er relatief een grote groep mensen bestaat die goede voornemens hebben om gezonder te gaan leven. Echter deze groep lukt het niet om die eerste stappen te zetten en/of gemotiveerd te raken dit vol te houden.
Door deel te nemen aan De 21 dagen Challenge boek je niet alleen gezondheidswinst, maar worden de kansen vele malen groter om dat gezonde gedrag ook vol te houden!

Je zit nergens aan vast. Kom GRATIS kennismaken

Wij hebben deze challenge dus speciaal ontwikkeld voor iedereen die snel resultaten wil halen. In drie weken tijd afvallen en fitter worden. Voor 21 dagen lang gaan wij er keihard tegenaan om optimaal resultaat te behalen. Wij gaan voor zoveel mogelijk resultaat binnen die 21 dagen.

Meer informatie over de 21 dagen Challenge

Ben jij geintresseerd geraakt in ons nieuwe format, lees er dan hier alles over en boek je GRATIS proefles,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.