jerry
07 aug
jan

Na 14 jaar was ik mijn motivatie om te trainen kwijtgeraakt

Het is nu ruim 7 maanden geleden dat ik mijn intake-gesprek bij RWIJK GYM in Rijswijk had. Na 14 jaar was ik vorig jaar mijn motivatie om te trainen een tijdje kwijtgeraakt. De diverse personal trainers van RWIJK GYM team hebben mij kunnen motiveren om de draad weer op te pakken. Op dit moment ga ik dan ook weer gemotiveerd en met plezier naar mijn wekelijkse trainingen.

Bootcamp training bij RWIJK GYM

In december 2022 ben ik begonnen met de bootcamp les die door personal trainer Chafik wordt
gegeven. Dat was een pittige les! Mede dankzij zijn manier van lesgeven en het overbrengen van zijn positieve energie, volg ik nog wekelijks zijn les. Daarnaast heb ik ook mijn weg gevonden in de WOM les (Workout of the Month) en de Muscle Mania les. Deze groepstrainingen worden er ook bij RWIJK GYM gegeven.

Trainen in kleine groepen spreekt mij erg aan

Het trainen in een kleine groep van maximaal 10 personen spreekt mij erg aan. Er is voldoende individuele aandacht, wat heel fijn is. Ook de mogelijkheid om binnen en buiten te trainen vind ik zeker een pluspunt.

Kortom, ik heb mijn draai en plezier in trainen weer teruggevonden bij RWIJK GYM!

Jerry GerritsenEnthousiast geworden door deze review van Jerry?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.