Jan Marc
07 aug
jan

Inmiddels train ik alweer 5 jaar bij RWIJK GYM in Rijswijk.

Even voorstellen; ik ben Jan Marc, 35 jaar oud en train inmiddels 5 jaar bij RWIJK GYM in Rijswijk.
Ik ben bij Robert terechtgekomen omdat ik al 10 jaar zelfstandig aan het trainen was bij diverse gyms maar omdat ik diabetes type 1 heb kwam ik niet meer verder in mijn trainingen en de te willen behalen resultaten. Ik merkte dat ik niet maximaal durfde te gaan om het uiterste uit mijn trainingen te halen. Dit kwam doordat als diabeet in een hypo kan raken, een gevaarlijk lage bloedsuiker. Je kan hier bewusteloos door geraken met alle gevolgen van dien.

Dit was een aantal keer niet goed gegaan en dit wilde ik niet meer. Daarom ben ik opzoek gegaan naar personal trainer met de benodigde kennis en kunde die mij hierbij verder kon helpen, en zie nu, ik train alweer 5 jaar met veel plezier bij en met de personal trainers van RWIJK GYM!

Geen “angst” voor mijn diabetes en eventuele lage bloedsuikers

Direct bij mijn eerste intake met Robert werd duidelijk dat er bij RWIJK GYM mijn diabetes serieus werd genomen maar dat de personal trainers allemaal goed opgeleid zijn en geen “angst” hadden voor mijn diabetes en eventuele lage bloedsuikers. Dat gaf mij een zeker gevoel want dat was precies waarnaar ik op zoek was!

Mijn fitness naar een volgend level tillen en binnen 2 jaar droog trainen en wedstrijdfit worden

Ik ben begonnen met twee keer per week groepstrainingen te volgen van een uur. Ik volgde toen 1 x per week een groepstraining gericht op krachttraining en 1 x een boks training. Wat een verademing! Veilig trainen én super resultaten boeken, onder professionele begeleiding.

Tijdens de corona pandemie waren er eerst even geen, en later aangepaste groepstraining mogelijkheden en toen ben ik met personal training gestart. Dit doe ik nu al meer dan 2 jaar en heb net besloten weer voor 2 jaar bij te tekenen. Ik heb namelijk besloten dat ik mijn fitness naar een nieuw level ga tillen en ga trainen om eerst droog te worden en daarna te kijken of ik ook wedstrijdfit kan worden.

My fit journey

Deze reis wil ik graag online met jullie delen om mijn mede diabetici te laten zien wat je er allemaal wél kan met suiker! Zie en lees meer over mijn trainingen, voeding, leefstijl en mentale aanpassingen, tips en nog veel meer in mijn volgende stukjes!

Vanuit het LUMC krijg ik goede begeleiding voor mijn diabetes. Mijn internist Dr. de Koning is tevens de sportinternist voor diabetici en o.a. nauw betrokken bij de Bas van der Goor Foundation. Daarnaast word ik ook nog uitstekend ondersteund door mijn diabetesverpleegkundige en diëtist.
Voor nu, go get it! Train ze!

Groetjes,

Jan Marc Molendijk

 Enthousiast geworden door deze review van Jan Marc?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.