04 nov
Robert Havelaar

Wij zijn super blij onze nieuwe samenwerking met Masterfit Meals aan te mogen kondigen! Het assortiment van hun maaltijden bestaat uit lokale veelal biologische (en of halal) producten die ambachtelijk zijn bereid door Masterchef Peter De Groote en ecologisch zijn verpakt. Alles is dagvers, lekker en gezond!
Je kunt er terecht voor jouw kant-en-klare maaltijden bereid met kip, rund, varken, vis en vegetarisch, pizza’s, soepen, desserts, snacks, broodbeleg, ontbijtproducten en nog veel meer!

Het verschil tussen Masterfit Meals en andere online bedrijven waar je eten kunt bestellen.

Denk daarbij aan Thuisbezorgd, HelloFresh of Muscle Meat. Is dat Masterfit Meals alles dagvers voor jou klaar maakt, het ook dagvers bezorgt en jij het alleen maar hoeft op te warmen. Dus het is niet vriesvers en je hoeft het zelf niet meer klaar te maken. Naast dat is het ook nog eens gezond. Ondanks dat het vers klaargemaakt is, hebben wij toch een manier gevonden om de houdbaarheid te strekken tot een langere houdbaarheidsduur zonder dat daar toevoegingen voor nodig waren.

Wil je weten welke maaltijden je kan bestellen klik hier

Gezonde gerechten

De visie van Masterfit Meals is om altijd gezonde gerechten aan te bieden die ook lekker zijn. Wij geloven niet dat lekker eten ook vaak ongezond is. Wij doen alle moeite om ervoor te zorgen dat de maaltijden gezond zijn. Wij zijn op dit concept gekomen omdat wij in onze eigen omgeving en daarbuiten geen service konden vinden waarbij er gezond en lekker eten aan huis wordt geleverd. Wij vinden dat sauzen, snacks en desserts gezond kunnen en behoren te zijn. Verder is onze kipfilet halal geslacht en niet ingespoten. Wij vinden het belangrijk dat ons vlees niet bewerkt is. Zo is ons rundvlees ook van blauw wit rundvlees. Dit Belgische vlees kenmerkt zich om zijn hoge kwaliteit en malsheid

Vers bereid eten

Iedereen weet hoe belangrijk het is om vers bereide voeding te eten. Het is echter niet makkelijk voor iedereen om verse voeding te eten. Het kan zijn dat het te duur is om alle verse ingrediënten in te kopen of dat je geen tijd hebt om te komen. Masterfit Meals is de oplossing om toch vers te eten zonder dat het te duur is of dat je het zelf moet klaarmaken. Alle maaltijden van Masterfit Meals zijn vers bereid in de keuken van Ten Dauwe Feestzalen. Masterfit Meals maaltijden zorgen ervoor dat jij tijd bespaart. Zo kun je onderweg, voor of na het sporten, op school of tijdens een meeting jouw vers bereid eten direct eten wanneer je trek hebt.
Masterfit Meals is ook perfect voor mensen die veel sporten of willen afvallen. Het probleem met een dieet is dat het een afwijkend voedingspatroon is die vaak niet vol te houden is nadat een doel is bereikt. Hierdoor vallen veel mensen terug in oude gewoontes. Al onze maaltijden zijn afgewogen en hierdoor is het perfect om ons eten in jouw voedingsschema’s te voegen. Het is veel makkelijker om lekker en gezond te eten dan alleen gezond. Verder is het ook lastig om elke dag al jouw maaltijden speciaal te maken op jouw behoeftes. Hier gaat veel tijd in zitten en niet iedereen heeft hier zin in. Buiten de genoemde voordelen, mogen we niet vergeten dat veel mensen conserveermiddelen binnen krijgen en dit is niet gezond. Onze verse maaltijden bevatten geen conserveermiddelen en wij weten dat dit enorm veel gaat helpen in jouw gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal.

Ambachtelijke keuken

Wij bij Masterfit Meals maken gebruik van een ambachtelijke keuken. Wat betekent dit? Dit betekent dat alle gerechten die te verkrijgen zijn bij Masterfit Meals ambachtelijk bereid worden. Onze erkende Masterchef Peter De Groote maakt alle maaltijden één voor één gebaseerd op onze gedetailleerde recepten. Alle voedingswaarden zijn gebaseerd op één ding en dat is dat al onze maaltijden “lekker en gezond zijn”. Het moet gezond zijn maar wij houden er niet van, dat gezond ten koste moet gaan van lekker. We willen niet dat mensen rijst, broccoli en kip eten en dan denken dat, dit de enige gezonde maaltijd is wanneer je wilt afvallen of naar de sportschool gaat. Onze keuken is FAVV gekeurd en voorziet al uw maaltijden met huisgemaakt eten waarbij lokale producten zijn gebruikt. Het is voor ons belangrijk dat u duidelijk een verschil gaat proeven tussen een fabriek die uw eten maakt of een ambachtelijke keuken. Onze maaltijden zouden veel meer smaak moeten bevatten en veel verser moeten zijn. Alle bestellingen worden binnen 12 uur voor de levering door Peter De Groote zelf bereidt en zijn speciaal vacuüm geseald om een langere houdbaarheid te garanderen zonder dat wij gebruik moeten maken van conserveermiddelen. Onze Masterchef heeft enorm veel ervaring met het artisanaal bereiden van jouw maaltijden.

Bekijk hier welke maaltijden je allemaal kan bestellen

Voordelen Masterfit Meals

1. Dagvers Alles wordt dagvers geproduceerd in eigen keuken. Dit betekent dat als er op maandag bij jou bezorgd wordt, dat er op maandag ook alles wordt klaargemaakt en verpakt.

2. Lokaal en natuurlijk Alle ingrediënten die wij gebruiken worden lokaal aangekocht. Dit gebeurd bij vaste leveranciers die zorgvuldig door ons zijn uitgekozen. Zo weten we exact waar onze ingrediënten vandaan komen en wat ermee gebeurd voordat ze bij ons in de keuken terecht komen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle ingrediënten ook eerlijk en met de grootste zorg worden geproduceerd.

3. Biologisch en zonder toevoegingen Vrijwel alle ingrediënten zijn biologisch. Zo worden er geen onnodige toevoegingen gebruikt bij de groei van onze ingrediënten. Ook tijdens de productie van onze dagverse producten worden er geen toevoegingen gebruikt zoals bewaarmiddelen, kleurmiddelen of smaakmiddelen in de vorm van e-nummers.

4. Ambachtelijk bereid Dit betekent dat er bij al onze producten nog echt handwerk aan te pas komt.

5. Ecologisch Al onze verpakkingsmaterialen zijn ecologisch en recyclebaar.

6. Halal gecertificeerd Al ons gevogelte is halal. Klik hier voor de certificaten.

7. Breed assortiment Wij hebben een assortiment van meer dan 5000 gezonde dagverse producten. Dit varieert van stamppotten, pasta’s, rijstschotels, vegetarische- en seizoensgerechten, tot desserts, snacks, smoothies, broodbeleg, pizza’s, soepen en voordeelverpakkingen. Ook kan een maaltijd/ pizza zelf worden samengesteld.

8. Wekelijkse levering met eigen gekoeld transport Wij bezorgen met ons eigen gekoeld transport om de kwaliteit van de keuken tot aan jouw deur te kunnen waarborgen. Dit gebeurd met onze eigen bezorgers en onze eigen koelwagens. De klant krijgt vroegtijdig een track en trace link per e-mail waarop hij/zij live zijn bestelling kan volgen met verwachte aankomsttijd.

9. Langere houdbaarheid Al onze producten worden onder hoge kwaliteit verpakt. Zo worden onze maaltijden bijvoorbeeld luchtdicht verpakt en onze soep gepasteuriseerd (warm verpakt en ondersteboven direct gekoeld). Hiermee verlengen we de houdbaarheid omdat er een maximale hoeveelheid van 0,2% bacteriën in de verpakking zit.

Bestel hier jouw Masterfit Meals maaltijd(en)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.