nekke hartog
18 dec
jan

Na meer dan 1 jaar personal training boek ik nog steeds progressie

In september 2021 ben ik doorgegaan met 2 x per week personal training bij mijn trainer Rick (Kouwenberg). En na meer dan 1 jaar zit daar tot nu toe nog steeds progressie in.

Ondanks de lockdown in december en januari kon ik bij RWIJK GYM de trainingen in hun outdoor gym gelukkig wel doorzetten en daar heb ik dus goed gebruik van gemaakt. Daarnaast heb ik in die periode met een vriendin regelmatig lange wandelingen gemaakt om zo de groepslessen die ik tijdelijk toen niet kon volgen te compenseren, en heb gelijk ook kunnen genieten van de mooie natuur in Nederland.

De mogelijkheid van het binnen en buiten kunnen trainen vind ik ook heerlijk

De work-outs van Rick zijn veelzijdig en dagen mij nog steeds uit om elke keer weer een stapje verder te gaan. Er zitten zelfs oefeningen bij die mij voorheen onmogelijk leken zoals; Pull ups en Jumps box maar die mij nu toch goed lukken. En andere oefeningen met steeds meer gewicht waarbij Rick mij begeleid om deze goed en verantwoord uit te voeren. Ook de afwisseling van het binnen en buiten kunnen trainen vind ik ook heerlijk. Af en toe een HIIT training is ook leuk om te doen en daarbij merk ik dat het conditioneel ook goed zit.

Het voedingsadvies heeft er mede voor gezorgt dat mijn vetpercentage behoorlijk is afgenomen en ik in mijn spiermassa flink ben toegenomen

Op voedingsadvies geeft Rick opties voor afwisseling in het voedingspatroon door producten te vervangen. Dit heeft er mede voor gezorgt dat ik mijn streefgewicht heb behaald en zelfs nog wat meer! Op mijn Inbody meting (lichaamssamenstelling analyse) is goed af te lezen wat de behaalde resultaten zijn en dat ziet er heel goed uit. Mijn vetgehalte is behoorlijk gezakt en spiermassa flink toegenomen. Ik voel ook echt dat ik sterker/krachtiger ben geworden.

Meer zelfvertrouwen en mentaal beter in mijn vel

Mentaal zit ik ook beter in mijn vel en durf nu meer voor mijzelf te kiezen en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Dit komt mede door de gezellige gesprekken met Rick tijdens de trainingen waarin hij handvatten aanreikt. Uit mijn omgeving heb ik dan ook al diverse complimenten hierover gehad.

Ik ben heel blij dat ik in mei 2021 de stap heb gemaakt naar RWIJK GYM. Het voelt als een plek waar ik mijzelf kan zijn en optimaal geniet van mijn trainingen. lk zie het zeker niet als een verplichting, juist andersom. 

Daarom ga ik door met 2 x per week personal training tot zeker eind juli 2023 en ben benieuwd wat er nog verder uitkomt. Dus zoals vorige keer ook al gezegd; jullie zijn nog niet van mij af!

  Nelleke Hartog 

P.s. ik heb zelfs nog aan een fotoshoot meegedaan wat voor mij al een hele overwinning is !


Wat vind je goed aan RWIJK GYM? 

Goede communicatie, goede kwaliteit apparatuur en materialen in de gym met professionele aanpak voor de personal training en voedingscoachingEnthousiast geworden door deze review van  Nelleke?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.