Over RWIJK GYM

The most Personal gym in Rijswijk!

Vanaf het moment dat je bij ons binnen loopt, zal je het verschil tussen onze persoonlijke aanpak en die van anderen direct ervaren. Wij, bij RWIJK GYM, weten wat jij als klant nodig hebt om jouw doelen te behalen. Ieder lid heeft een afspraak, wat ervoor zorgt dat wij je stimuleren om te blijven komen. Onze trainers zorgen ervoor dat jij elke training weer het beste uit jezelf weet te halen! Wij ervaren dat leden op deze manier hun doelen weten te behalen én dat zij ook in tijden van corona fit, slank en vitaal kunnen worden, en blijven.

Bij RWIJK GYM werken alleen ervaren en gediplomeerde personal trainers. Je sluit bij ons geen standaard lidmaatschap af, maar wij voorzien je van persoonlijke en op maat gemaakte programma’s. In ruil voor jouw inzet en commitment geven wij jou 100% resultaatgarantie. Training van de beste personal trainers van Rijswijk en omgeving, wie wilt dat niet!

klanten vertellen rijswijk

 • Klanten beoordelen RWIJK GYM gemiddeld met een 9,6
 • Op basis van 128 reviews
 • Reviews gebaseerd op begeleidingstrajecten van 12 maanden of meer
 • Wij geven 100% resultaatgarantie!
 • Leukste personal trainers in regio Haaglanden
 • Trainen is bij ons ALTIJD met persoonlijke begeleiding
 • Iedereen krijgt ook een persoonlijk voedings- en leefstijladvies

Fit van Start in 2023 Programma

Wordt 2023 het jaar waarin je eindelijk de 1e stap gaat zetten naar een fitter, energieker en gezonder leven of blijft het alleen weer bij een van je goede voornemens? Merk je dat je moeite hebt om zelf in actie te komen? De Personal Trainers van RWIJK GYM staan klaar om jou  ook op weg te helpen met dit unieke 8 weken programma. 

Bij RWIJK GYM word je naast het sporten door je trainer ook gecoacht op het verkrijgen van een gezond en ook nog lekker voedingspatroon, benodigde dagelijkse beweging, je slaapgewoontes, hoe manage je je stress en andere belangrijke leefstijlzaken. Met onze werkwijze gaan we er samen voor zorgen dat jij er een betere en gezondere leefstijl op na houdt, je je fitter en energieker, sterker en gelukkiger gaat voelen in 2023!

Het Fit van Start Programma in het kort:

✅ Uniek 8-Weken Nieuwjaarsprogramma voor vrouwen en mannen in Rijswijk/Den Haag en omgeving
✅ Inclusief intake met unieke Bodyscan lichaamsanalyse (healthcheck)
✅ 2 x per week Personal Training op een prachtige locatie. Je kunt bij ons binnen én buiten trainen!
✅ Inclusief persoonlijk voedings- en leefstijlplan
Meld je hieronder aan en maak in 8 Weken dé Start om je leefstijl in 2023 te veranderen met dit Unieke Personal Training programma. Je start altijd met een gratis intake met proeftraining

*Let op, dit is een tijdelijk programma. Aanmelden kan nog tot 28 februari:

GOED OM TE WETEN: Verzeker jezelf van een plekje en vraag de (start-)informatie alvast aan. Starten bij ons doe je altijd met een vrijblijvende gratis healthcheck met proeftraining. Inmiddels hebben meerdere mensen uit Rijswijk/Den Haag zich al aangemeld voor dit fitplan. We hebben nog slechts 6 plekken vrij.

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie

  Rwijk Gym

  RijswijkGym het team

  Ja! Ik heb interesse in EEN kennismaking met try-out training