Angellisa Wong A Soy
29 nov
jan

Personal training is echt een cadeau voor jezelf!

Samen met personal trainer Chafik heb ik mooie resultaten behaald. Hij is een no nonsens trainer met een goed oog detail en hij zorgde er elke keer weer voor dat ik tijdens onze trainingen lichamelijk mijn grenzen wist te verleggen. Op mentaal gebied heeft hij mij ook geleerd ‘barrières’ te doorbreken. Ik kan personal trainer Chafik iedereen aanraden.

RWIJK GYM in Rijswijk is een fijne plek om te sporten.

Jouw eigen personal trainer begeleid, traint en coacht je zodat je de gestelde doelen weet te behalen. Hierdoor heb ik meer spiermassa op mijn onder en bovenlichaam gekregen. Maar vooral op mijn benen, billen, armen is dit goed te zien. Ik ben niet in gewicht afgevallen, eigenlijk vrij stabiel gebleven, maar ik zie er nu zichtbaar sterker en fitter uit. Dat werd goed zichtbaar toen ik mijn foto’s voor (bij start) en na (laatste meetmoment) naast elkaar legde. Ik vind daarom dat personal trainer echt een cadeau voor jezelf is!

Angellisa Wong A Soy

 Enthousiast geworden door deze review van Angellisa?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.