06 jun
jan

De vacature

We zijn weer op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde gediplomeerde Personal Trainers om ons team in Rijswijk verder mee uit te breiden. Als Personal Trainer van RWIJK GYM help je onze klant van a tot z bij het behalen van hun sport- en gezondheidsdoelen. Je maakt gepersonaliseerde trainings-, voedings- en leefstijl programma’s die passen bij de klantwensen en de te willen behalen doelen. Je motiveert en begeleidt ze daarbij en zorgt dat dit op een prettige, veilige en effectieve manier gebeurt.

Wie wij zijn en wat hebben wij je te bieden

RWIJK GYM, een aantrekkelijke, leuke, moderne en leerzame omgeving voor personal trainers om in te werken

RWIJK GYM is voor Rijswijk en omgeving al sinds 2010 een vaste waarde als het gaat om de begeleiding van mensen die weten dat ze extra persoonlijke begeleiding nodig hebben willen ze hun doelen gaan bereiken. Wij werken daarom met gediplomeerde trainers en goed opgeleide personal trainers, zodat wij onze klanten hoogwaardige trainings-, voedings- en leefstijl programma’s kunnen bieden met een stevige wetenschappelijke basis die gericht is op duurzaam rendement. Kenmerkend voor RWIJK GYM is ook de trouwe vaste kern van personal trainers. Vanwege de leuke onderlinge sfeer en gunstige samenwerkingsvoorwaarden kent ons bedrijf voornamelijk langere verbintenissen met zijn trainers.

De trainingsprogramma’s; onderbouwd en altijd rekening houdend met de wensen van de klant

De programma’s waar wij bij RWIJK GYM mee werken voor onze klanten worden afgestemd en zijn op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van training, voedings- en leefstijl. We gebruiken deze kennis en onze jarenlange ervaring om onze klanten veilige en effectieve programma’s aan te bieden die zijn afgestemd op hun individuele behoefte, wensen en doelen. Naast de trainingsprogramma’s besteden wij als trainer veel aandacht aan het coachen van onze klanten bij het maken van de gewenste keuze in hun dagelijkse leven bij hun voedings- en leefstijl. Dit alles zodat de klant met onze hulp zijn gestelde doelen weet te behalen en leert wat te doen, willen ze dit op eigen benen kunnen voortzetten. Dit laatste is onze missie, wij leren de klant eerst wat ze kunnen doen, zodat ze het daarna zonder onze hulp kunnen voortzetten.

De personal gym in Rijswijk e.o. Training geven in stijl en comfort

Onze moderne binnenruimte is in 2021 geheel verbouwd en uitgerust met de nieuwste apparatuur, een ruime trainingsruimte, een functionele trainingszone, vrije gewichten en alles meer, om onze klanten passende trainingen te kunnen bieden. Daarnaast heeft RWIJK GYM een ruime coach-, test- en meetruimte en een mooie, grote outdoor gym van 350m waar je met de klant lekker in de buitenlucht de workouts kan uitvoeren.

Kom jij ons team versterken?

Onze bedrijfsvoering is erop gericht dat wij én aantrekkelijk zijn voor klanten én voor onze personal trainers. We realiseren ons dat de kwaliteit van onze gym mede bestaat uit de kwaliteit van ons trainersteam. Omdat dit een belangrijk onderdeel van onze begeleidingsformule is, is het een pré dat als je als personal trainer bij ons solliciteert, je één van deze opleidingen met een goed resultaat hebt afgerond;

  1. CHIVO
  2. Menno Henselmans
  3. NASM
  4. NSCA

Iedere personal trainer die bij RWIJK GYM start krijgt daarnaast een interne opleiding. Hierin leer je alle ins en outs van het werken als zelfstandig personal trainer bij RWIJK GYM. Je leert met onze Lijfstijl software werken en alle kneepjes van onze succesformule waar wij al sinds 2010 heel veel klanten mee hebben geholpen hun doelen te behalen.

Interesse? Meld je aan

Ben jij zelfstandig (ZZP) personal trainer en wil je deel uitmaken van onze succesformule? Meld je dan aan via: op deze pagina. Lees het door en plaats daar je sollicitatie. Als je in aanmerking komt nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een eerste kennismaking bij ons op de club .

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.