Trainers Details

  • Personal Trainer
  • RWIJK GYM

Over Danny

Vanaf april 2024 is Danny ons trainersteam in Rijswijk komen versterken
Hoi, mijn naam is Danny Dijkhuis en samen met mijn vriendin en kat woon ik in Naaldwijk. Sinds vorige maand ben ik het RWIJK GYM trainers team uit Rijswijk komen versterken. Naast dat ik wekelijks een aantal uur in Rijswijk personal training geef, werk ik ook als online fitness coach en begeleid ik mensen van A tot Z. Hiervoor ben ik 6 jaar werkzaam geweest als militair bij de Koninklijke Landmacht. In deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd, maar met name over mijzelf als persoon.
100% inzet zorgt ervoor dat je uiteindelijk 100% resultaat behaald
De mindset die ik heb meegenomen vanuit de Landmacht is dat opgeven geen optie is. Het is de vraag hoe graag je écht iets wil en hoeveel jij bereid bent hiervoor op te offeren. Deze mindset kan je dan ook toepassen op bijna alles in het leven. Ditzelfde geldt voor fitness, want 100% inzet zorgt ervoor dat je uiteindelijk 100% resultaat bereikt.
Zelf heb ik ontzettend veel passie voor sport en voor bezig zijn met een gezonde levensstijl. Ik begon in eerste instantie met sporten voor meer zelfvertrouwen en om er beter uit te zien. Hierna wilde ik mijzelf continu blijven verbeteren en zo ben ik bodybuilding wedstrijden gaan doen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel passie en plezier.
Missie van Danny
Ik wens iedereen een gezonde levensstijl toe, want sporten is meer dan alleen sport. Je voelt je beter in je vel, sterker, meer zelfverzekerd, en geloof het of niet, je hebt meer energie aan het einde van de dag! Ik haal er persoonlijk ontzettend veel positieve energie uit, als ik mensen hierbij kan helpen en ondersteunen zodat zij deze switch ook kunnen maken in hun levensstijl. Na mijn tijd bij de Landmacht is dit mijn nieuwe missie geworden!
Wat zijn Danny zijn specialismen als personal trainer?
1. Vetpercentage verlagen, spiermassa opbouwen, begeleiding tot specifieke doelen zoals wedstrijden, photoshoots etc.
2. Trainen is een klein onderdeel van het totale plaatje, daarom focus ik ook in mijn begeleiding op zaken zoals voeding, stress management, slaap en vertering.
3. Het doorbreken van bepaalde patronen en inzicht creëren over jouw levensstijl en hoe we dit het beste kunnen optimaliseren en aanpassen. Elk dieet is namelijk gedoemd om te mislukken, omdat een dieet een tijdelijke oplossing is en de meeste mensen vervolgens terugvallen in oude gewoontes.
Ben je op zoek naar een personal trainer in Rijswijk en wil je weten hoe Danny jou ook kan gaan helpen? 

Meld je dan hieronder aan voor een gratis intake met try-out training t.w.v. € 95,- met Danny!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.