Vacature: ZZP Personal Trainer bij RWIJK GYM

De persoonlijke held van onze leden. Dat word jij! Als ZZP Personal Trainer bij RWIJK GYM in Rijswijk zet jij de streep onder personal, word je intern (verder) opgeleid én draag je bij aan onze complete en op maat gemaakte programma’s waarin training, voeding en lifestyle samenkomen.

Ben jij – net als onze leden – toe aan verandering?

Ik zag jaarlijks zo veel mensen zich vol goede moed inschrijven bij de reguliere sportscholen, binnen korte tijd afhaken en hun doelen niet behalen.’ Dat moest anders, besloot eigenaar en Personal Trainer Robert Havelaar. Herkenbaar? Motivatie bij leden die kort na inschrijving stopt, werken in bomvolle gyms en het gevoel hebben stil te staan, doet jouw functie alles behalve eer aan. Jij motiveert tot het maken van de juiste keuzes. Nu is het als ZZP Personal Trainer jouw moment om die keuzes te maken.  

RWIJK GYM: een gym, een concept, een community.

 Geen standaard schema’s, geen halve aandacht en geen contributie vangen terwijl we achterover leunen. RWIJK GYM is alles behalve een regular gym. Effectief én efficiënt resultaat behalen op een manier die bij jouw leven past, is de boodschap aan onze leden. Om dat te bereiken bieden wij altijd persoonlijke begeleiding. Sterker nog: het is bij ons niet mogelijk om zonder personal trainer te trainen. Door training, voeding en lifestyle te combineren, zorgen we ervoor dat onze leden hun gestelde doelen behalen op een manier die bij hun vaak drukke leven past.

Als ZZP Personal Trainer word je eerst intern opgeleid en dompelen we je onder in het concept RWIJK GYM. Hier leer je alles over onze werkwijze, begeleidings- en trainingssystemen. De meest recente ontwikkelingen uit de branche op het gebied van begeleiding en automatisering laten we daarnaast niet voorbij gaan. Ook als gediplomeerd Personal Trainer is en blijft RWIJK GYM een leerzame werkomgeving. Blijven groeien, dat geldt niet alleen voor onze leden.

    Bijdragen aan complete adviezen en op maat gemaakte programma’s

    Werken in een volledig vernieuwde binnen- en buitengym

    Altijd persoonlijke begeleiding, wat jou voldoende uren geeft én onmisbaar maakt

    Werken met de nieuwste en meest fancy materialen, apparatuur en meetapparatuur

    Interne opleiding om alles te leren over het succesvolle RWIJK GYM concept, waarna je gelijk aan het werk kunt.

 Als ZZP Personal Trainer ben jij onderdeel van onze gym, ons concept en onze community.

Hoeveel vinkjes kun jij zetten?

Wij zien een goede klik, de ambitie om te groeien én een leuke persoonlijkheid als basis voor iedere samenwerking. Daarnaast hebben we natuurlijk ook wat concretere eisen en wensen.

.

Onze leden werken hard: binnen én buiten de gym. Als ZZP Personal Trainer ben jij flexibel in de piekmomenten en inzetbaar op minimaal één of meer van deze momenten:

.

Wat is jouw missie als ZZP Personal Trainer?

Wij zijn benieuwd! Waar streef jij als ZZP Personal Trainer naar? Keiharde resultaten, een voorgoed veranderde leefstijl of een gecreëerde mindset waar je u tegen zegt? Of is het net als bij ons de combinatie daarvan? Bijdragen aan geluk, zelfverzekerdheid en gezondheid is goud waard. Bij RWIJK GYM ben jij goud waard.

Dus, ben jij de Personal Trainer die wij zoeken óf heb je de ambitie om met ons in deze functie te groeien? 

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! E-mail je CV en motivatie naar robert@rwijkgym.nl. Hierna zullen we telefonisch contact met je opnemen. Misschien zien we elkaar snel!