vaderdag 2024
14 jun
jan

Vaderdag nadert alweer snel en het elk jaar weer vinden van het perfecte cadeau voor de speciale vaderfiguur in je leven kan een uitdagende taak zijn.

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dat zowel uniek als sportief is, dan ben je bij RWIJK GYM in Rijswijk aan het juiste adres!

Hier geven wij je 2 originele ideeën om je te helpen het perfecte en sportiefste cadeau voor Vaderdag te vinden:

1. 1 maand Personal Training:
Geef je vader de kans om zijn fysiek gewenste doelen te bereiken met een 1 maand personal training. Of hij nu een beginner, fysieke beperkingen heeft, of een meer ervaren sporter, een-op-een begeleiding van een personal trainer van RWIJK GYM gaat hem helpen zijn kracht, conditie en gezondheid te verbeteren.
2. 1 maand abonnement personal groepstraining:
Geef je vader de kans om nieuwe sporten te ontdekken en zijn passie voor fitness training te verdiepen met een abonnement bij de RWIJK GYM sportclub. Wij bieden meerdere groepstrainingen aan, er is dus voor elk wat wils.

*Gratis aanvulling op keuze 1 en 2

Gezond voedingspatroon en leefstijl: Help je vader zijn gezondheidsdoelen te ondersteunen door hem te verrassen met een leefstijlcoach die hem gaat helpen bij het maken van gezonde voeding en leefstijlkeuzes .

Sportief Vaderdagcadeau met RWIJK GYM

Geef je een mooie duurzame sportieve ervaringscadeau, personal training, personal groepstraining, leefstijlcoach. Bij RWIJK GYM kan er binnen en buiten gesport worden. Je vader zal samen met zijn trainer tijd doorbrengen in onze binnen- en/of buiten gym en nieuwe avonturen beleven, wat ervoor zal zorgen dat hij zeker fitter en gezonder en met een glimlach op zijn gezicht thuiskomt.
Met deze ideeën kun je het perfecte en sportiefste cadeau voor Vaderdag vinden dat je vader zal verrassen en inspireren om actief en gezond te blijven. Laat hem zien hoeveel je hem geeft door hem een ​​geschenk te geven dat zijn passie voor sport en fitness ondersteunt. Gelukkige vaderdag!

Download hier je cadeaubon voor jouw vader

Wij hebben 2 cadeaukeuzes samengesteld:

· cadeaubon 1. 1 maand personal training t.w.v. € 249,- → HIER DOWNLOADEN
· cadeaubon 2. 1 maand onbeperkt personal groepstraining training t.w.v. € 99,- → HIER DOWNLOADEN

Je kan hieronder aangeven welke keuze het beste bij jouw vader past, na betaling zal je een mooie cadeaubon van ons ontvangen die je aankomende zondag aan je vader kan geven!

Het hele RWIJK GYM trainersteam wenst alle vader zondag 16 juni een leuke Vaderdag!

Factureer mij voor het onderstaande Vaderdagcadeau


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.