18 dec
jan

Bij RWIJK GYM kun je ook komend jaar weer met een gerust “hart” sporten want bij ons ben je in goede handen!

Omdat wij werken met mensen die zich inspannen (meer van hun lichaam vragen) vinden wij het een een must dat wij weten hoe te moeten handelen als er iets voorvalt / niet goed zou gaan. Om deze reden is het voor alle RWIJK GYM personal trainers verplicht dat zij in het bezit zijn van een geldig EHBO en reanimatie met AED certificaat. 

Inhouse cursus reanimatie AED en EHBO

Jaarlijkse organiseren wij vanuit RWIJK GYM een inhouse opleiding op locatie in onze gym in Rijswijk. Vanuit het Lijfstijl netwerk waar RWIJK GYM onderdeel van is kunnen onze trainers zich aanmelden voor dit soort opleidingen, en ook tegen een aantrekkelijk tarief. Het fijne van een inhouse cursus is, niemand hoeft ver te reizen en wij konden onderdelen die aanbod komen tijdens de reanimatie AED en EHBO cursus in onze eigen bedrijfsomgeving oefenen. Dit zorgt ervoor dat wij nog beter zijn voorbereid op calamiteiten die er bij ons in de gym kunnen voorvallen, en alle trainers weten hoe te handelen als dit mocht gebeuren.

Waarom moeilijk doen als het samen kan    

Dit jaar hebben de RWIJK GYM personal trainers de cursus samen met het trainersteam van Bart Mergler van First Class Fitness gevolgd. Buiten dat het voor beide trainers teams erg leerzaam was, was het ook leuk om samen voorgevallen situaties te bespreken, te oefenen, en van en met elkaar te leren. Vanuit de opleider (Ingrid den Elzen van Reanimerendoejezo) werd er leuk op onze manier van leren in gespeeld door bepaalde onderdelen ons in spelvorm aan te bieden. Geef onze trainers een doel en het kunnen verslaan van de andere groep en dan gaat iedereen als de brandweer 🙂  

Iedereen die geïnteresseerd is in personal training, medisch trainen, small group training en personal groepstraining in Rijswijk, Delft en omgeving weet dat je bij onze personal trainers in veilige handen bent! 

Kunnen wij je interesseren in een gratis proefles?

Ja! Ik heb interesse in een gratis kennismaking

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.