rwijkgym rijswijk

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat maar 20-30% van de mensen met een fitnessabonnement ook daadwerkelijk naar de gym gaat. De rest van de leden (70-80%) gebruikt hun abonnement niet of slechts sporadisch. Dat betekend dat slechts 1 op de 4 mensen daadwerkelijk hun sportschool abonnement gebruikt..

RWIJK GYM met de onderscheidende 100% fitgarantie

In het streven naar een gezonder en fitter leven komen mensen allerlei obstakels tegen om hun doelen te bereiken. Meestal zijn deze obstakels persoonlijk van aard. Denk aan

  • Gebrek aan tijd: Mensen hebben te druk met werk, familie of andere verplichtingen.
  • Motivatieproblemen: Mensen vinden het moeilijk om de motivatie te vinden om naar de sportschool te gaan. Fitness is saai!
  • Financiële redenen: Fitnessabonnementen kosten maandelijks onnodig veel geld, leveren niet het gewenste resultaat omdat er te weinig, of geen gebruik van wordt gemaakt.
  • Gezondheidsproblemen: Mensen kunnen blessures of andere gezondheidsproblemen hebben die hen beletten om te sporten.

Maar als we op de cijfers gaan inzoomen, kan het natuurlijk niet zo zijn dat 80% van de mensen die het niet lukt op een fitprogramma te volgen te maken heeft met één van bovenstaande problemen. Maar wat zijn dan de redenenen dat het ze niet lukt om de fitprogramma’s wel met succes te volgen en wat is het geheim van sporten bij RWIJK GYM hierin?

Omgevingsfactoren uitgelicht; Locaties met Pizza en Patat

Als we inzoomen op de kaart van de Plaspoelpoler van Rijswijk hieronder van de omgeving van de locatie van RWIJK GYM en we zoeken op pizza of patat, dan zien we op Google Maps een wolk aan locaties waar deze versnaperingen zijn te verkrijgen. Mensen worden sterk beinvloed door omgevingsfacturen en de geur van pizza, is verleidelijk, maar door ongezonde vetten, veel zout, suiker, bewerkte ingrediënten en onvoldoende verse producten zoals; groenten die rijk aan vezels niet de meest gezonde maaltijdkeuzes. Het is dan ook een compliment aan de leden van RWIJK GYM die zonder voor deze verleidingen te bezwijken toch iedere keer weer de personal gym van RWIJK GYM weten te bereiken.

kaart rwijk gym
pizza eten

Niet demoniseren van voedingsoorten. Van ons mag je alles eten.

Tijdens de begeleiding van haar leden worden geen verboden van voedingssoorten uitgesproken. Dus een pizza op zijn tijd past ook prima in een gevarieerd voedingspatroon. Maar bij RWIJK GYM leren wij onze leden dat een pizza  ook op een gezondere manier bereid kan worden. Gebruik volkoren deeg (of maak een bodem van groenten): Volkoren deeg bevat meer vezels en voedingsstoffen dan wit deeg. Kies magere toppings: Kies voor magere kaas (of laat de kaas helemaal weg), veel groenten en magere vleestoppings (of geen vlees en i.p.v. groenten). En beperk de portiegrootte: Eet een normale portie in plaats van een te grote pizza.

Met onze manier van oplossingsgericht coachen (MOC methode) van onze leden is een pizzeria gewoon één van de vele bedrijven in de directe omgeving van de Plaspoelpolder in Rijswijk en van onze personal gym, zoals Horecatex of het EPO (European Patent Office).

Trainen met de funfactor

Deskundige voeding- en leefstijlcoaching is een niet te missen onderdeel van de succesformule van RWIJK GYM. Maar er is meer. De leden maken echt een onderdeel uit van een community waar ze zichzelf kunnen zijn en zich thuisvoelen. Dat kan door middel van één-op-één begeleiding (personal training), maar ook door te trainen in kleine groepen (small group training). De 21 dagen Challenge is er een goed voorbeeld van hoe leden starten met optimaal resultaat behalen maar vooral ook leren dat ze met plezier, samen met RWIJK GYM, aan hun fitheid kunnen werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.