expats rijswijk

Onze trainers en leefstijlcoaches onderhouden actief hun kennis over voeding en beweegtechnieken. Maar mensen zijn verschillend. Qua leefstijlbegeleiding heeft een 30 jarige kantoormederwerker een ander format nodig dan een 50 jarige banketbakker. Waar kijken we naar?

Mensen zijn verschillend

Als personal trainers en leefstijlcoaches weten we dat het belangrijk is dat wij flexibel zijn en onze programma’s aanpassen aan de verschillende behoeften en achtergronden van onze leden.

Hier zijn enkele manieren waarop we dit doen:

1. Individuele doelstellingen: We beginnen altijd met een grondige intake om de individuele doelstellingen, niveau van fitness en eventuele beperkingen van ons lid te begrijpen. We passen dan vervolgens het programma toe om deze doelen te ondersteunen en rekening te houden met eventuele beperkingen.

2. Leeftijd en fysieke capaciteit: Oudere leden kunnen andere behoeften hebben dan jongere leden, zoals meer nadruk op flexibiliteit, stabiliteit en functionele bewegingen. We passen het programma aan om rekening te houden met de fysieke capaciteit en eventuele beperkingen die verband houden met de leeftijd van het lid.

3. Geslacht en voorkeuren: Sommige leden kunnen specifieke doelen hebben op basis van hun geslacht, zoals spieropbouw voor mannen of gewichtsverlies voor vrouwen. We luisteren nauwgezet naar de voorkeuren en doelen van deze leden en passen het programma aan om hieraan tegemoet te komen. Zo bieden we toch een gebalanceerde en effectieve training.

4. Culturele achtergrond: We houden rekening met de culturele achtergrond van en eventuele culturele normen met betrekking tot voeding, lichaamsbeeld en lichaamsbeweging. We zijn respectvol en gevoelig voor deze verschillen en passen ons programma aan om hiermee rekening te houden.

5. Persoonlijke voorkeuren en interesses: We nemen de persoonlijke voorkeuren en interesses van het lid mee in het programma. Sommige mensen geven bijvoorbeeld de voorkeur aan groepslessen, terwijl anderen liever individuele training hebben. Door rekening te houden met deze voorkeuren, kunnen we ervoor zorgen dat het programma’s motiverend en plezierig is.

De begeleiding van expats

Zo hanteren we ook specifieke aandacht voor expats als het gaat om voeding en leefstijl, omdat zij vaak te maken hebben met unieke uitdagingen en behoeften.

Hier zijn enkele specifieke aandachtspunten:

 1. Culturele verschillen in voedingspatronen: Expats komen vaak uit verschillende landen en culturen, wat kan leiden tot verschillen in voedingsgewoonten en -voorkeuren. Het is belangrijk om expats te voorzien van informatie en ondersteuning om gezonde eetgewoonten te behouden binnen de context van hun eigen culturele achtergrond.
 2. Toegang tot vertrouwde voedingsmiddelen: Expats kunnen moeite hebben met het vinden van vertrouwde voedingsmiddelen in hun nieuwe land, vooral als bepaalde ingrediënten niet beschikbaar zijn of als de voedselcultuur verschilt. Het is belangrijk om expats te helpen bij het vinden van alternatieven en het aanpassen van hun dieet zonder hun culturele identiteit te verliezen.
 3. Taalbarrières: Taalbarrières kunnen het moeilijk maken voor expats om informatie te vinden over voeding en gezondheid. Het is essentieel om informatie beschikbaar te stellen in meerdere talen en om cultureel sensitieve communicatie te gebruiken om expats te bereiken en te betrekken.
 4. Leefstijlfactoren: Naast voeding zijn ook andere leefstijlfactoren belangrijk voor de gezondheid van expats, zoals lichaamsbeweging, stressmanagement en slaapgewoonten. Het is belangrijk om expats te voorzien van informatie en middelen om een gezonde leefstijl te bevorderen in hun nieuwe omgeving.
 5. Sociale ondersteuning: Expats kunnen zich geïsoleerd voelen in een nieuwe omgeving, wat van invloed kan zijn op hun voedings- en leefstijlgewoonten. Het is belangrijk om sociale ondersteuning te bieden, zoals netwerkevenementen, kookworkshops en buddyprogramma’s, om expats te helpen zich thuis te voelen en gezonde gewoonten te onderhouden.

Kortom, door specifieke aandacht te besteden aan de behoeften van expats op het gebied van voeding en leefstijl, kunnen we hen ondersteunen bij het behouden van een gezonde levensstijl en het welzijn in hun nieuwe thuisland bevorderen.

expats begeleiden EPO
expats den haag

Het EPO en expats

Bijvoorbeeld het Europees Octrooibureau (EPO) in Rijswijk maakt gebruik van expats om een ​​divers en getalenteerd personeelsbestand te behouden. Het bureau erkent dat expats onmisbaar zijn voor hun organisatie.

Percentage expats

Het exacte percentage expats dat bij het EPO werkt, is niet openbaar beschikbaar. Echter, volgens een rapport uit 2020 van de Europese Commissie, komt ongeveer 37% van het personeel van het EPO uit een ander EU-land dan Nederland. Dit is aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van 16% voor alle EU-instellingen.

Redenen voor het gebruik van expats

Het EPO gebruikt expats om verschillende redenen:

 • Toegang tot gespecialiseerde vaardigheden: Het bureau heeft behoefte aan medewerkers met gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van wetenschap, technologie en engineering. Niet alle van deze vaardigheden zijn readily available in Nederland, dus het EPO wervet talent uit de hele wereld.
 • Diversiteit van ideeën: Het EPO erkent dat diversiteit van ideeën en perspectieven belangrijk is voor innovatie en creativiteit. Door expats aan te werven, kan het bureau een meer diverse pool van talenten aanbieden.
 • Internationale uitstraling: Het EPO is een internationale organisatie met gebruikers en partners over de hele wereld. Door expats aan te werven, kan het bureau zijn internationale karakter beter weerspiegelen en effectiever communiceren met zijn internationale publiek.

Ondersteuning voor expats

Het EPO biedt een aantal ondersteuningsdiensten aan expats, waaronder:

 • Relocatievergoeding: Het bureau kan expats helpen met de kosten van verhuisd naar Nederland.
 • Taalcursussen: Het EPO biedt taalcursussen aan om expats te helpen Nederlands te leren.
 • Carrierebegeleiding: Het bureau biedt carrièrebegeleiding aan expats om hen te helpen hun loopbaan bij het EPO te ontwikkelen.

Het EPO te Rijswijk maakt gebruik van expats om een ​​divers en getalenteerd personeelsbestand te behouden. Het bureau biedt een aantal ondersteuningsdiensten aan expats om hen te helpen zich aan te passen aan het leven in Nederland.

RWIJK GYM en de ondersteuning voor expats.

Met het EPO letterlijk als buurman, realiseert RWIJK GYM zich terdege de specifieke behoeftes in de ondersteuning van expats. De dienstverlening aan expats is toegesneden om hun persoonlijke omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.