24 dec
Robert Havelaar

Laatste update mogelijkheden sport n.a.v. persconferentie 18 december

Voor wie het nog niet duidelijk is wat er met de nu geldende coronamaatregelen nog mag en kan met sport en training, zie hieronder de onderstaande opzet die we mogen hanteren. Richtlijn 1 is, binnensporten is niet mogelijk, dit is een hele duidelijke regel, alle trainingen zijn vanaf 19 december bij ons buiten.

 Spelregels outdoor trainingen:

Kom via het parkeerdek naar onze locatie toe. Aanbellen heeft geen zin, er is niemand binnen aanwezig 😉

– Bij aankomst kan je de trainer je spullen (jas / tas / sleutels etc.) geven waarvan je wil dat we ze binnen voor je leggen.

– Wc’s en kleedkamer moeten gesloten zijn, houd hier dus rekening mee als komt sporten!

– Je ontvangt daarna van de trainer je trainingsmaterialen met kunstgrasmat (alles moet in 1 keer kunnen worden meegenomen) Bij personal training heeft je eigen trainer dit allemaal voor je klaargezet.

– De trainer zal je vervolgens aangeven naar welke locatie je kan gaan om daar met je trainingsmaatje de workout uit te voeren. (er zijn 4 locaties die we bij komst verder aan je toelichten). Bij personal training train je op de locatie die je trainer voor je heeft gereserveerd en daar ligt alles voor je training reeds klaar. 

– Aangekomen op de aangewezen locatie leg je daar de materialen neer en voer je de workout uit, deze is of uitgeschreven en krijg je op papier van ons mee, of staat al in je beweegkalender van onze Lijfstijl app klaar. Dit geldt niet voor mensen die een personal training komen volgen. 

– Zowel bij personal als duo trainingen moet er te allen tijde 1,5 meter afstand met je trainer of van elkaar gehouden worden.

– Tijdens trainingen wordt er niet van samenstelling gewisseld.

– Als je klaar bent met je personal training of duo workout, vraag je de trainer je spullen binnen te pakken, en gaat naar weer met een voldaan gevoel richting huis.

Dit geldt alleen voor bij de duo outdoor trainingen:

Vanuit gemeente Rijswijk heel duidelijk aangeven dat wij als trainers GEEN groepsinstructie aan meerdere of alle tweetallen in één keer mogen geven! Wij lopen daarom rond en komen steeds per tweetal aanwijzingen geven, vragen beantwoorden of gewoon gezellig even een praatje met jullie maken 😊

Het kostte ons dit keer  wat meer moeite maar wij zijn content met deze mogelijkheden om te kunnen blijven sporten met begeleiding. Ook gedurende feestdagen en in het nieuwe jaar kunnen wij je dus blijven voorzien van trainingen. Wij weten van onze bestaande leden dat zij het fijn vinden om met al dat genieten van eten en drinken tijdens de kerstdagen het lekker is om dat een beetje te kunnen compenseren met 1 of meerdere uurtjes sporten in de week 😉  

Gouden tips voor bij je Outdoor trainingen:

Wil je tijdens je training volop genieten en comfort?

* Neem je eigen muziek box mee!

* Download de timer app ‘SIT’ vanuit de App Store om je arbeid/rust bij te houden

* Trainingshandschoenen voor de kou

* Handdoek voor op de grond om met je handen op te kunnen steunen

* Waterfles / bidon

Let’s go!!

Onze eerste Outdoor PT en Duo trainingen zijn inmiddels al gegeven en de berichtgeving hierover was (ondanks het koude weer) weer erg positief!

Interesse om ook bij RWIJK GYM te komen sporten? 

Doe de clubtest en controleer jouw geschiktheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.