21 dagen volhouden
30 dec
jan

Het is traditie: goede voornemens die we formuleren om in het aankomende jaar gezonder te leven. Ongeveer driekwart van de mensen maakt ze, maar na amper 2 weken vliegt een groot deel ervan vaak alweer de prullenmand in.

Stel je eens voor, dat het volhouden van goede voornemens niet meer voelt als volhouden.

Dat is nu juist één van de speerpunten waar de formule van de 21 dagen Challenge op is gebaseerd. Want wat je wilt is; afvallen, fitter worden, gespierder eruit willen gaan zien, meer energie krijgen, met die figuurlijke stok achter de deur om aan al deze doelstellingen te werken.

Waarom is het dan zo moeilijk om goede voornemens vol te houden?

Er zijn een aantal redenen waarom het zo moeilijk is om goede voornemens vol te houden. Ten eerste zijn onze gewoonten vaak sterk. We hebben jarenlang gegeten wat we wilden, en weinig bewogen. Het is dus moeilijk om deze gewoonten ineens te veranderen.

Ten tweede is het veranderen van onze gewoonten tijdrovend. Het kost tijd om nieuwe gewoonten te ontwikkelen, en om ze te laten inslijten. Als we te veel willen veranderen in te korte tijd, is de kans groot dat we afhaken.

Ten derde hebben we vaak niet het juiste plan. Als we niet weten hoe we onze doelen moeten bereiken, is het moeilijk om gemotiveerd te blijven.

De 21 dagen Challenge. Na 21 dagen, kan je 365 dagen volhouden.

De 21 dagen Challenge is een healthprogramma dat is ontworpen om je te helpen om je goede voornemens vol te houden. Het programma is gebaseerd op de volgende principes:

  • Kleine stapjes: Het is belangrijk om kleine stapjes te zetten. Als je te veel wilt veranderen in te korte tijd, is de kans groot dat je afhaakt.
  • Focus op het proces: Het is belangrijk om je te focussen op het proces, en niet op het resultaat. Als je je focust op het resultaat, kan het zijn dat je teleurgesteld raakt als je niet meteen resultaat ziet.
  • We maken het leuk: Als je het leuk vindt om iets te doen, is de kans groter dat je het volhoudt.
  • We doen het samen: Onder leiding van de Personal Trainer in kleine groepjes.
21 dagen focus
succes

Hoe werkt de 21 dagen Challenge?

De 21 dagen Challenge bestaat uitdagende doelstellingen die we samen gaan realiseren.

De uitdagingen zijn gebaseerd op de volgende gebieden:

  • Voeding: De uitdagingen op het gebied van voeding helpen je om gezonder te eten (en drinken).
  • Beweging: De uitdagingen op het gebied van beweging helpen je om meer te bewegen in kleine groepen.
  • Mindset: De uitdagingen op het gebied van mindset helpen je om een positieve mindset te ontwikkelen.

Stop met goede voornemens, start met de 21 dagen Challenge

De 21 dagen Challenge in een personal gym is de effectieve manier om je goede voornemens vol te houden. In een klein groepje kun je elkaar motiveren en steunen, en krijg je persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Als je het programma volgt, kun je binnen 21 dagen een positieve, maar vooral ook duurzame, verandering in je leefstijl teweegbrengen. Wij zijn net zo lang jouw stok achter de deur totdat je deze niet meer nodig hebt. Wie wil dat nu niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.