rwijkgym rijswijk

In deze blog gaan we stilstaan bij de stad waar wij gevestigd zijn en die positie die wij daar innemen. Namelijk Rijswijk. Rijswijk maakt deel uit van de metropoolregio Den Haag.

Rijswijk staat ook bekend om zijn diverse en levendige gemeenschappen. De stad heeft een scala aan voorzieningen, van lokale markten tot culturele evenementen, die bijdragen aan een gevoel van verbondenheid onder de inwoners. Dit gevoel van gemeenschap is versterkt door de aanwezigheid van scholen, sportfaciliteiten en recreatiegebieden, waardoor Rijswijk een ideale plek is voor gezinnen om te floreren.

Rijswijk, een charmante stad gelegen in de buurt van Den Haag, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een uiterst aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Met zijn ideale ligging, historische charme en moderne voorzieningen heeft Rijswijk veel te bieden aan zowel bewoners als bedrijven en instellingen.

Rijswijk is geen Den Haag

Niet zelden worden instellingen en bedrijven die in Rijswijk zijn gevestigd gekoppeld en genoemd in combinatie met Den Haag.
Onterecht. Rijswijkers zijn trots op hun stad en daarmee op het aanbod aan bedrijven en instellingen.

personal coach rijswijk
gewichten personal training rijswijk

Bijzondere instellingen en bedrijven

Een kleine greep uit vooraanstaande instellingen en bedrijven:

Fugro: Een internationaal georiënteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in geotechnisch, geo-economisch en geo-ecologisch onderzoek. Fugro heeft in Rijswijk een van zijn kantoren, waar experts werken aan diverse projecten over de hele wereld.

TNO (Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek): TNO heeft een vestiging in Rijswijk en is een toonaangevende onderzoeksorganisatie die zich richt op het toepassen van wetenschappelijke kennis in verschillende domeinen, waaronder gezondheid, energie en industrie.

Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie: Dit centrum, hoewel gevestigd in Utrecht, heeft een uitbreiding in Rijswijk met een focus op bio-informatica en het analyseren van genetische gegevens voor de behandeling van kinderkanker.

Europees Octrooibureau (EPO): Gevestigd in Rijswijk, is het EPO een internationale organisatie die verantwoordelijk is voor het verlenen en beheren van octrooien voor uitvindingen. Het speelt een cruciale rol in het beschermen van intellectueel eigendom en bevordert innovatie op Europees niveau.

Siemens Healthineers: Dit wereldwijde bedrijf op het gebied van gezondheidstechnologie heeft ook een aanwezigheid in Rijswijk. Siemens Healthineers is betrokken bij het leveren van geavanceerde medische oplossingen en diagnostische apparatuur.

IF Technology: Dit bedrijf, gevestigd in Rijswijk, richt zich op innovatieve oplossingen voor duurzame energie en geothermie. IF Technology speelt een belangrijke rol in het bevorderen van milieuvriendelijke energiebronnen.

RWIJK GYM: een kleinschalige personal gym waar je als lid alle benodigde persoonlijke begeleiding krijgt zodat de gestelde doelen worden behaald. Een bedrijf dat werkt op basis van de pijlers, voeding, beweging en coaching en alleen werkt met gediplomeerde medewerkers.

Expats in Rijswijk

De vele internationale instellingen en bedrijven brengen ook veel internationale medewerkers met zich mee, de expats. Veel van deze categorie tijdelijke Rijswijkers vinden ook hun weg naar de personal gym van RWIJK GYM.

RWIJK GYM uitgelicht: als een spin in het web

RWIJK GYM kent natuurlijk geen vergelijk qua omvang, met de andere instellingen en bedrijven die in de lijst worden genoemd, maar doet zeker op basis van haar professionaliteit niet onder. RWIJK GYM is als een spin in het web gevestigd in het midden van de metropoolregio Den Haag en prima bereikbaar vanuit Den Haag, Wateringen, Nootdorp, Voorburg, De Hoorn, Leidschendam en Kwintsheul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.