rwijk gym
21 dec
Robert Havelaar

Onze bedrijfsnaam “HealthCoachPlus” gaat vanaf 1-1-2021 veranderen en we gaan onder een nieuwe bedrijfsnaam door “RWIJK GYM“

Toen ik in 2010 HealthCoachPlus startte als alleen werkende personal trainer had ik niet verwacht dat mijn bedrijf zou uitgroeien naar het bedrijf van vandaag de dag.

Inmiddels ben ik allang niet meer de enige personal trainer en bestaat mijn team uit 8 trainers met daarnaast nog meer mensen die mijn bedrijf op andere vlakken helpen en ondersteunen. Onze diensten bestaan uit meer dan alleen het geven van personal training en groepstrainingen. In ons bedrijf coachen we leden op leefstijl, voeding en daarvan is beweging en sport een onderdeel. We geven bedrijfstrainingen, workshop en lezingen over gezondheid en vitaliteit. We begeleiden mensen met specifieke doelen zoals medische trainen of trainen tijdens of na een zwangerschap. Al onze diensten en begeleidingen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. We luisteren en kijken hier heel goed naar wie de persoon is, en stemmen daarop het begeleidingsplan af. Onze missie is niet geslaagd als het lid zijn doel(en) behaald maar pas als hij/zij het op eigen kracht weet vol te houden!

Naamsverandering
Sinds 2015 speel ik al met het idee om mijn bedrijfsnaam te veranderen naar een naam die beter past bij onze diensten. 2 jaar geleden heb ik een nieuwe bedrijfsnaam gekozen en er een nieuw logo voor laten ontwerpen. Dit heeft even op de plank gelegen omdat bij zo’n verandering best wel wat komt kijken en ik alles gelijk goed wil doen, of niet.
Begin van dit jaar is de bouw gestart van mijn nieuwe website maar door corona is dit op een laag pitje komen te staan.
Alle maatregelen omtrent corona hebben mij op een andere manier naar mijn bedrijf en diensten doen kijken, en omdat ik vind dat een bedrijf in mijn branche, aan de hoogste eisen van veiligheid voor je leden moet voldoen, ben ik gaan uitzoeken wat wij konden doen om ervoor te zorgen dat onze leden bij ons veilig kunnen komen sporten.
En dat alles heeft er toe geleid dat we naast de naamsverandering het gehele bedrijf direct gaan verbouwen om hier aan te gaan voldoen. Hieronder wat er in december en januari gepland staat.

vanaf januari 2021 gaat de nieuwe website onder naam RWIJK GYM met deze url: www.rwijkgym.nl  online, en via mail zijn we dan te bereiken via: info@rwijkgym.nl en alle trainers onder hun eigen naam bijv.; maarten@rwijkgym.nl

Voor onze binnenlocatie:

1. De binnenlocatie wordt voorzien van een mechanische ventilatieinstallatie en luchtverversingssysteem conform COVID-19 sportnormen wat het weer mogelijk maakt om ook al onze diensten binnen te kunnen aanbieden

2. Binnenlocatie wordt voorzien van nieuwe LED verlichting

3. Het verlaagde plafond gaat eruit en het wordt akoestisch gespoten

4. Muren, kozijnen, radiator omkastingen worden geschilderd en voorzien van ons nieuwe bedrijfslogo

5. Nieuwe sportvloer met een sprint track

6. Nieuwe trainingsmaterialen en apparatuur

Vanaf januari gaan we voor 1e intake afspraken / coachgesprekken / lichaamsmetingen etc. een aparte ruimte gebruiken. Hierdoor wordt de huidige gymruimte groter.

En omdat we gemerkt hebben dat het buitentrainen door velen als heel enthousiast werd ervaren gaan we daar ook uitbreiden.

Voor buiten komt er: 

1. Er komt 100 m2 buitensport locatie bij

2. Op deze ruimte wordt een trainingsracken geplaatst wat het mogelijk gaat maken alle oefeningen die er in de binnenlocatie kunnen worden gedaan, ook buiten mogelijk zijn

3. Het stuk wordt voorzien van kunstgras

4. Er komt een mooi opberghok voor alle materialen zodat we overal makkelijk en snel bij kunnen.

5. Er wordt verlichting geplaatst zodat de  buitensportlocatie s avonds goed verlicht is.

6. Alles wordt voorzien van ons nieuwe bedrijfslogo en gevelreclame
De trainers gaan er allemaal tip top uitzien in een gave nieuwe Craft bedrijfsoutfit en voor de leden zijn we ook bezig met iets moois 🙂

Onze online begeleidingssoftware zal ook worden aangezet naar de nieuwe bedrijfsnaam en daarbij horende kleuren. Leden schrikt dus niet als je in 2021 via de app je ergens voor wil aanmelden / toevoegen en het er allemaal ineens heel anders uitziet ; )

Waarschijnlijk vergeet ik nog wel iets te melden maar denk dat de belangrijkste zaken die er gaan veranderen hier wel zijn benoemd.

Ik en mijn team zijn erg enthousiast met wat er allemaal staat te gebeuren. Wij kijken er dan ook naar uit om onze trouwe leden en alle nieuwe leden in 2021 weer vol energie te gaan voorzien van leuke en gave trainingen en adviezen in een geheel nieuwe (corona proof) en gepimpte indoor en outdoor locatie!

Robert Havelaar
Eigenaar RWIJK GYM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.