Fitness en Personal Training voor expats in Rijswijk
15 jul
Robert Havelaar

Werken in het buitenland

Als je naar een ander land verhuist, kan het in het begin lastig zijn om daar je draai te vinden. Gelukkig zijn er dan altijd mensen en bedrijven die je daarbij kunnen helpen zoals bijv.; het vinden van geschikte woonruimte, school voor je kinderen, en voor andere alledaagse zaken. Zo ook voor het vinden van een geschikte sportclub of vereniging voor jezelf of je andere gezinsleden. Als het aankomt op het vinden van een geschikte plek waar je aan je gezondheid en fysieke gesteldheid kan werken, is er naast de reguliere sportschool / gym behalve het internet nog niks waar je hier hulp/advies in kan krijgen. Daar gaat dit blog over.

Werken aan je weerstand

Het is erg belangrijk (nu meer misschien nog wel meer dan ooit na de COVID-19 uitbraak) Dat je ook blijft investeren in je gezondheid en je fysieke fitheid. Juist als je aan een nieuw avontuur gaat beginnen waar er meer van je verwacht wordt wil je in de beste mogelijke conditie zijn om te kunnen exceleren. En wie wil er nou ook gewoon niet goed uitzien en tevreden zijn met zichzelf?!

HealthCoachPlus dé Personal Gym

HealthCoachPlus in Rijswijk is een Personal Gym (indoor and outdoor) waar wij onze leden helpen bij het verbeteren van hun leefstijl – gezondheid, fysieke gesteldheid en body toning. Dit doen we kleinschalig en op een erg persoonlijke manier. Hierdoor kunnen wij bij iedereen maatwerk leveren door naar persoonlijke wensen – mogelijkheden en te kijken en maken daarvoor en passend sport / leefstijlprogramma. Daarbij vinden wij het persoonlijke contact met onze leden ook belangrijk en weten we van iedereen wat er speelt, waar we evt. rekening mee dienen te houden en wat ze leuk vinden. Onze totale aanpak kenmerkt zich door onze goede service, begeleiding en trainingen op afspraak. Met deze werkwijze kunnen wij al onze leden kwaliteit en resultaat garanderen omdat er ten alle tijden gesport worden onder begeleiding van een Personal Trainer.

Expats in Rijswijk en omgeving

Al vele expats uit Rijswijk en omgeving (die bij EPO – Shell etc. werken) zijn je voorgegaan. Een baan in het buitenland vergt vaak veel van je, drukke lange dagen en dat moet ook nog gecombineerd worden met het gezins- en privéleven, en dit alles in een nieuwe omgeving. Hierdoor horen we vaak dat sporten een van de zaken is die er dan bij inschiet, dit terwijl het erg belangrijk is om in je eigen gezondheid en fysieke gesteldheid te blijven investeren. Juist als je lange, drukke dagen maakt met over het algemeen veelal zittend werk, is dit aan te raden. Alleen omdat je niet alle tijd van de wereld hebt, wil je je sportmomenten zo effectief mogelijk plannen, en daarin ook het maximale aan resultaat behalen. Wat wij weten uit de vele jaren aan ervaring is; dat (als men al gaat) als men gaat sporten dit vaak weinig tot geen zoden aan de dijk zet, en het na een aantal weken alleen er aan blijft denken dat men dit wekelijks een aantal keer zou moeten doen. Schattingen zijn, dat maar 1 op de 3 leden bij een reguliere sportschool of gym ook gebruik maakt van zijn of haar abonnement. In verhouding dus een kostbaar en weinig doelmatig abonnement.

Waarom ook trainen in het buitenland?

Waarin onderscheidt de Personal Gym van HealthCoachPlus zich mee? Als wij met onze expat-leden praten horen wij dat ze blij zijn dat ze de stap hebben gezet om met een Personal Trainer aan de slag te gaan.
Waarom is dat dan?

  • in maar 1 a 2 sportmomenten per week worden de gewenste resultaten bereikt
  • Sporten op afspraak zorgt ervoor dat ik ga.
  • Elke training word ik weer uitgedaagd net dat extra stapje te zetten waardoor ik na de training het gevoel heb of ik de hele wereld aan kan.
  • Ik boek resultaat en maak buiten de trainingen om ook beter leefstijl keuze bijv.; in mijn voeding en voedingspatroon
  • Ik kan nu veel beter tegen de lange stressvolle werkdagen / week zonder s’avonds compleet uitgeput te zijn.
  • Ik heb minder lichamelijke klachten en voelde mij binnen een aantal weken al fysiek fitter en sterker

Dit zijn maar een aantal reacties die we onze leden krijgen nadat ze bij ons zijn gestart met trainen.

Wat onze klanten vertellen

Ben je nieuwsgierig wat anderen over ons zeggen? Lees onze referenties dan gerust door. Ga naar klantenvertellen.nl

Tot slot

Wat is de kern van dit blog; woon je als expat in Rijswijk en omgeving en wil je bij een leuke gym / fitness club met persoonlijke en goede begeleiding gaan werken aan je gezondheid – body en fysieke conditie, kom dan eens bij HealthCoachPlus langs. Omdat wij het kleinschalig houden is er ook veel persoonlijk contact tussen de leden wat voor een goede en leuke sfeer zorgt. Ben je dus op zoek naar een leuke omgeving om te gaan sporten, en wil je daarbij het maximale resultaat behalen, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bij ons wordt er niemand lid die dit zelf ook niet echt wil. Wij werken altijd met een vrijblijvende kennismaking met try-out training zodat jij zelf kan beoordelen of jij ook graag bij de Personal Gym van HealthCoachPlus in Rijswijk wil gaan beginnen.

→ Meld je eens aan voor een gratis proefles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.