bootcamp

Wil je  echt fit worden? Kom dan bootcampen bij RWIJK GYM in Rijswijk! 

Onze bootcamp trainingen zijn geen bezigheidstherapie in het park. In onze bootcamp trainingen bouwen wij onze deelnemers eerst op. Daarna maken we je ‘echt fit’. Ons idee achter onze bootcamp trainingsmethode is, dat na verloop van tijd iedere deelnemer die regelmatig deelneemt aan de training de atleet in zichzelf ontdekt.  

Wat is Bootcamp

Bootcamp is een Amerikaanse militaire term voor de introductieweek van de opleiding tot United States Marine. De rekruten worden hier fysiek en mentaal klaargestoomd voor de intensieve opleiding die ze gaan volgen. Deze term wordt later overgenomen in de fitnessbranche en begint met de zogenaamde “ bootcamp “ trainingen van Tae Bo van Billy Blanks. Bootcamp wordt uiteindelijk een populaire term voor training waarbij verschillende oefeningen in circuitvorm worden uitgevoerd. Sinds een jaar of 10 is de term erg populair geworden als fitness training waarbij er getraind wordt in groepsverband in de buitenlucht. 

3 voordelen van Bootcamp training

 1. Het verbeterde de aanmaak van vitamine D3 (goed voor botdichtheid, je immuunsysteem, vetverbranding en wondheling)
 2. Frisse buitenlucht is goed voor een verbeterde zuurstofopname, verminderde melkzuur, minder kramp, meer zuurstof naar de hersenen)
 3. Trainen in de buitenlucht / natuur is bewezen goed te zijn voor je humeur, vergroot je zelfvertrouwen en vermindert depressie, agressie en woede. 

Onze bootcamp trainingsmethode onderscheidt zich door 

 In onze bootcamp trainingen integreren we de volgende onderdelen:

 • Loopscholing 
 • Militaire fitness
 • Krachttraining
 • Atletiek
 • Turnen
 • Vechtsporten
 • Parkout/Free running
 • Yoga en stretching

Elke training heeft weer een ander parcours met eigen oefeningen en uitdagingen. In onze bootcamp training maken we onderscheid in niveaus. Beginners, regulars en gevorderd. Onze bootcamp training opbouw is altijd hetzelfde, waarin we afwisselen met oefeningen. Naast fysieke uitdagingen bevatten onze bootcamp trainingen ook mentale uitdagingen. Voordeel hiervan is dat je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker gaat worden!   

Waarom zou je kiezen voor een Bootcamp training bij RWIJK GYM in Rijswijk?  

 1. Geen saaie trainingen maar functioneel, effectief met lol en plezier
 2. Van onze personal trainers krijg je professionele begeleiding met een juiste trainingsopbouw in belasting die de kans op blessures vermindert.
 3. Wij zorgen er elke training voor dat jij het onderste uit de kan zal halen door je op een juiste manier te motiveren en stimuleren. 
 4. Na een korte tijd zal je al merken dat je sterkere spieren en conditie krijgt

Vraag hier jouw gratis proeftraining aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.