13 dec
jan

Persoonlijke doelen behalen samen met lekker bewegen in Rijswijk

Medio februari ben ik lid geworden bij RWIJK GYM in Rijswijk. Dit omdat ik weer lekker in beweging wilde komen en mijn persoonlijke doelen wilde gaan behalen. Na mijn intake gesprek werd mij geadviseerd om 2 x per week te gaan sporten in small group verband en in combinatie met een personal voeding/lijfstijlcoach. Mijn coach spreek ik elke maand om te kijken hoe het gaat met mijn voeding en andere leefstijl zaken van belang, en of ik nog iets nodig had. Om de maand had ik een uitgebreide lichaamsmeting zodat ik en mijn coach goed mijn vooruitgang konden zien. 

Geen zwaar dieet maar gewoon met wat aanpassingen in mijn voedingspatroon

Ik heb mijn doel behaald door geen zwaar dieet te volgen maar met gewoon wat aanpassingen in mijn voedingspatroon. De 1 -op 1 coach afspraken hebben mij daarbij erg geholpen. Ik weet nu wat ik kan eten en drinken. Vanaf de eerste afspraak had ik er een goed gevoel bij! Daarnaast is 2 x per week sporten nu echt onderdeel geworden van mijn week, iets wat ik al lange tijd zelf niet voor elkaar kreeg. 

De personal trainers van RWIJK GYM geven is heel professioneel

De begeleiding die de personal trainers van RWIJK GYM je geven is heel professioneel. Je wordt gemotiveerd om alles uit jezelf te halen, je houding wordt goed in de gaten gehouden en dat ook echt op een prettige manier. Kortom ik ben zeer tevreden over RWIJK GYM!Enthousiast geworden door deze review van Brigitte?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.