Weet jij hoe belangrijk een goede techniek is?
09 jul
jan

Bij HealthCoachPlus vinden we techniek en houding bij het uitvoeren van een oefening belangrijk. Bewegen is goed, maar goed bewegen is nog beter! Daarom geven we regelmatig een beweegclinic waarin we een specifieke beweging of spiergroep behandelen. Door de kleine groep van maximaal 4 deelnemers, kunnen we iedereen extra persoonlijke aandacht geven en leren we hen effectiever en veiliger trainen.

Effectiever trainen door de beweegclinic ‘Trekken’

Woensdag 26 juni was de beweegclinic ‘Trekken’. Trekken is één van de 5 basisbewegingen. Naast een stukje theorie over de spiergroepen die je hiervoor gebruikt, zijn er diverse oefeningen uitgevoerd. Het was wederom een geslaagde clinic, met als mooiste reactie van een Muscle Mania deelnemer: “Door de persoonlijke aanwijzingen en tips uit de clinic maak ik nu 3 herhalingen per set meer!”

Wil jij ook deelnemen aan een presentatie of beweegclinic van HealthCoachPlus? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief. Houd Facebook en aankondigingen in de Trainingsstudio in de gaten voor het onderwerp van de presentatie of clinic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.