versoepelingen
27 feb
Robert Havelaar

Versoepelingen per 25 februari!

Wij zijn blij te kunnen meedelen dat we ook de laatste maatregelen los kunnen laten. Hieronder een overzicht van de relevante versoepelingen bij RWIJK GYM die ingaan vanaf 25 februari.

Géén 3G-coronatoegangsbewijs meer vanaf 25 februari

Wij zijn erg blij dat het omstreden coronatoegangsbewijs (CTB) verdwijnt. Dat betekent dat we voor nu afscheid nemen van het veel bekritiseerde coronatoegangsbewijs (3G) op locaties zoals de onze (< 500 mensen binnen zijn). Wij hoeven vanaf gisteren (25 februari) jullie niet meer niet meer te controleren op het CTB, wat naar ons inziens een belangrijke drempel weghaalt voor vele om ook weer deel te kunnen nemen aan onze indoor trainingen, en lekker weer te komen sporten zoals voorheen.

Mondkapjesplicht en 1,5 meter afstand vervalt

Zoals in onze vorige nieuwsbrief gecommuniceerd vervalt de mondkapjesplicht en de 1,5 meter afstand, nu ook op de plekken waar het CTB niet van toepassing was. Deze versoepelingen blijven van kracht, ook nu met het verdwijnen van het CTB (behalve in het openbaar vervoer).

Samen verder: adviezen voor iedereen
Na bijna twee jaar hebben we geleerd hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven en onze werkzaamheden zo hebben beperkt. Het is belangrijk dat we er samen erg goed op blijven letten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het blijft daarom wel verstandig om je nog steeds aan de reeds zo bekende adviezen te houden als je symptomen hebt dit zodat we nu ook nog verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Waar moet je hierbij aan denken? Aan de veiligheid en hygiëne voor jezelf en medesporters en trainers, gelukkig heeft RWIJK GYM er alles aan gedaan en geïnvesteerd in een goed ventilatie systeem voor onze binnenruimtes.

Lange termijn

Alhoewel alle corona overleggen in een ‘waakvlam’ stand gaan, zal onze branche organisatie NL Actief de komende periode met de overheid in gesprek blijven om sportbeoefening ten alle tijden mogelijk te laten zijn. Klinkt misschien abstract, maar de overheid is bezig met een lange-termijn visie oftewel ‘wat doen we als COVID of een andere pandemie weer opvlamt’. Hierin is een van de uitgangspunten dat het voor sportbeoefening ten allen tijden mogelijk moet blijven daarmee door te kunnen gaan. Maar daarover later meer.

Wij zijn blij dat we niemand om wat voor redenen dan ook moet weigeren en onze gehele begeleiding en trainingen weer mogen en kunnen aanbieden zoals voorheen. Ben je opzoek naar een sportlocatie waar je meer persoonlijke begeleiding krijgt, en dit niet alleen bij je sporten maar ook op zaken zoals; voeding, lijfstijl, stress management etc. Meld je dan via onderstaande aan voor een kennismaking met try-out bij RWIJK GYM zodat jezelf kan komen ervaren waarom andere je voor zijn gegaan!

Ja! Stuur mij alle informatie over de Gratis Experience Training

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.