27 feb
Robert Havelaar

Top Trainingen in kleine groepen voor alle niveaus.

Sinds een paar maanden ben ik bij RWIJK GYM aan het sporten, en ik ben erg tevreden. Wat is vooral prettig vind is het trainen in een kleine groep zodat je veel goede begeleiding en extra aandacht krijgt bij je sporten. Hierdoor merk ik dat ik beter ben gaan bewegen wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu meer uit mijn trainingen haal. De groepstrainingen kan je op je eigen niveau en kracht. en ik ervaar ook het trainen in de buitenlucht als heel erg prettig.

Personal groepstraining bij RWIJK GYM kan ik iedereen aanraden!

Interesse om zelf te komen ervaren waarom Yvette zo positief is over onze trainingen? Meld je dan aan voor jouw kennismaking met proeftraining.

Pas jij ook bij RWIJK GYM? Doe de test!  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.