nathan
12 jun
jan

Met veel plezier de personal groepstrainingen bij RWIJK GYM gevolgd

Helaas ben ik genoodzaakt om te stoppen met sporten bij RWIJK GYM in Rijswijk. Na ruim een jaar met plezier de groepstrainingen (muscle mania, workout of the month & bootcamp training) gevolgd te hebben ga ik verhuizen, is het niet meer haalbaar om hier te blijven sporten. De personal groepstrainingen, Muscle Mania en de Workout of de Month (WOM) zijn fijne, maandelijks wisselende workouts. De WOM vond ik ook een fijne workout om in vorm te raken voor de wat intensievere bootcamp trainingen.

Handige RWIJK GYM app

Trainingen kunnen worden beheerd via een handige RWIJK GYM app, hier staan ook de oefeningen in zodat je ze extra kunt bestuderen (handig als een beginneling) en je kan er metrische info over je oefeningen bijhouden, lichaamssamenstelling, en ook over je leefstijl zoals; voeding en dagelijkse beweging, slaap etc..

De verschillende personal trainers hebben allemaal iets wat ze uniek maakt

De verschillende personal trainers hebben allemaal iets wat ze uniek maakt, maar hebben allemaal een hoog basisniveau. Hierdoor heeft RWIJK GYM denk ik altijd een trainer beschikbaar die ook bij je past.

Nathan TaalEnthousiast geworden door deze review van  Nathan?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.