20 okt
Robert Havelaar

“Uitstekende persoonlijke begeleiding en aandacht voor eigen kunnen”

Ik trainde al jaren zelfstandig, en was op eigen houtje ruim 15 kilo afgevallen. Toen ik op een punt was aangekomen waarbij ik niet meer verder kwam en stil begon te staan. Op dat moment besloot ik om bij RWIJK GYM een intakegesprek met try-out training te volgen. Na deze afspraak was ik direct overtuigt en ben daar begonnen met het trainen van een van de personal trainers die daar werkt. En na 6 maanden aan leuke en soms ook echt zware trainingen wat een resultaat!

“Na 6 maanden nogmaals 13 kilo kwijtgeraakt”

Naast de personal training volgde ik ook 1 x per personal groepstraining (vaak de bootcamp training) en kreeg ik ook een voedingsplan met voedingsadvies en een sportprogramma wat ik naast de trainingen bij RWIJK GYM zelfstandig kon uitvoeren. Hierin werden gedurende periode aanpassingen in mijn trainingsschema gemaakt. De sport, voeding en leefstijl begeleiding hebben ervoor gezorgt dat ik na 6 maanden nogmaals 13 kilo ben kwijtgeraakt. En nog belangrijker om aan te geven, waarvan amper spiermassa en hoofdzakelijk in mijn vetmassa.

“Samen buiten sporten is leuker dan men denkt”

Vanaf hier weer zelf proberen, maar blijf wel de personal groepstrainingen zoals Bootcamp wekelijks doen, want buiten de goede resultaten traint je er ook gewoon in een leuke groep met mensen. Samen buiten sporten is leuker dan men denkt (zelfs in de regen!).

 Merk je dat je net als Jeffrey weinig vooruit meer boekt en wil je dit veranderen? Meld je dan hieronder aan voor jou intakegesprek met try-out training!

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.