succesverhaal gemma
14 okt
Robert Havelaar

“De knop ging om met hulp van RWIJK GYM”

Ik dacht altijd dat de extra kilo’s er nooit meer vanaf zouden gaan omdat ze er al zo lang aanzaten. Diëten heb ik nooit gedaan, maar toch wilde ik een poging wagen zodat ik het in ieder geval geprobeerd zou hebben. Via Google kwam ik uit bij RWIJK GYM en toen ik daar na mijn intake gesprek starten met personal training ging de knop bij mij om.

“Geen sprake van streng diëten of doelloos en vaak trainen”

Met kennis, kunde en motivatie van heeft mijn personal trainer Robert mij geholpen om op het juiste spoor te komen. Er was geen sprake van streng diëten of doelloos en vaak trainen, maar met een persoonlijk sportplan van 2 x sporten per week, en door mij veel inzicht te geven in mijn voeding. Samen met mij heeft hij toen een leefstijlplan afgestemd op mijn lijf, gestelde wensen en mentaliteit. Het resultaat is er echt naar. Ik voel me weer fit, sterk en ben ruim 15 kilo kwijt. En het belangrijkste; dit houd ik vol, dit is mijn nieuwe levensstijl dankzij de inzichten die ik met hulp van mijn begeleiding bij RWIJK GYM heb gekregen.

“Iedereen is welkom en we motiveren elkaar

Het geweldige aan RWIJK GYM is dat er een ongedwongen sfeer hangt, waar ook met eventuele lichamelijke beperkingen/blessures rekening wordt gehouden en je dus altijd kan trainen. Iedereen is welkom en we motiveren elkaar. De Personal Training heeft me echt gebracht waar ik al jaren naar op zoek was en van de Personal groepstraining geniet ik ook iedere week. Naast het hockeyen blijf voorlopig dan ook nog wekelijks sporten bij RWIJK GYM!

Gemma SmoldersWil je net als Gemma weer lekker in je vel zitten? Meld je dan aan voor een intakegesprek met try-out training

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.


  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.