20 okt
Robert Havelaar

Van rij-instructeur tot Personal Trainer

Voor de meeste van onze leden is Faried geen nieuw gezicht meer. Sinds het voorjaar is hij het RWIJK GYM trainers team komen versterken. Op dat moment werkte hij ook nog als rijinstructeur en gaf personal training bij een collega van mij in Delft. Omdat hij daar aangegeven had meer uren werkzaam te willen gaan zijn als personal trainer, zijn wij met elkaar in contact gebracht. Faried merkte dat het helpen van mensen bij het bereiken van hun fysieke, leefstijl en mentale doelen hem meer voldoening gaf dan ze te leren autorijden.

Wie is personal trainer Faried Saboerali?

Faried is 31 jaar, geboren in Rotterdam en woont tegenwoordig in Den Haag. Hij is getrouwd en ze hebben een mooie dochter van 2 jaar oud. Zoals ik Faried ken is hij een echte familieman en een mensen mens. Als hij bij RWIJK GYM binnenkomt komt hij altijd iedereen even begroeten met een boks. Als hij weggaat zegt hij weer op dezelfde manier gedag. Dit geeft een leuke energie!

Als Faried niet aan het werk is, is hij thuis te vinden bij zijn vrouw en dochter of met familie en vrienden. Hij komt uit een grote familie en in de Surinaams Hindoestaanse cultuur is er bijna wekelijks wel ergens een feestje. Daar houdt hij dan ook wel van!

Faried is sinds zijn 16e veel te vinden in de sportschool. Hij is daar begonnen met het helpen van mensen. Dat vond hij leuk om te doen en te zien dat ze mooie resultaten boekten, mede door zijn hulp en adviezen. Dit deed hij toen nog als hobby.

In 2019 heeft hij de internationale opleiding van Menno Henselmans personal trainer (voorheen bekend als: Bayesian Bodybuilding) gevolgd en met een goed resultaat afgerond. Deze opleiding heeft hij bewust gekozen omdat die een zeer goede reputatie heeft én een zeer gerespecteerde is in de fitness personal training branche. Alles uit deze opleiding is wetenschappelijk onderbouwd én onderzocht in de praktijk. Met deze onderbouwde kennis en zijn jaren aan praktijkervaring heeft hij al veel mensen mogen helpen hun doelen te bereiken.

Waarom trainer bij RWIJK GYM?

Faried wilde zich graag bij het RWIJK GYM trainersteam aansluiten omdat hij zich in onze werkwijze kan vinden. Het sluit in grote lijnen aan met hoe hij reeds training / begeleiding gaf in de trainingsstudio in Delft. Een ander pluspunt voor hem was; de onderlinge samenwerking die er met de andere RWIJK GYM trainers is. Dit ervaart hij als erg waardevol. Het delen van kennis en praktijkervaringen onder elkaar hoe leden nog beter te helpen vindt hij erg leerzaam. Daarnaast hangt er ook een super fijne werksfeer (zowel onder de collega’s en de klanten die er sporten). Iedereen bij RWIJK GYM helpt elkaar graag!

Als je wilt, kan je bij mij een proeftraining boeken. Het is dan handig dat ik een paar dingen van je weet. Vul onderstaande vragenlijst in, en we spreken met elkaar af.

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.


  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.