Hans Moerland
16 aug
Robert Havelaar

Na jarenlang zelf wat aan rommelen in sportscholen zonder begeleiding, niet altijd evenveel motivatie en zonder resultaat zag ik in juni 2020 zag ik een bericht op facebook voorbij komen over Personal Group training bij RWIJK GYM.

Na een eerste telefonische kennismaking heb ik er even over nagedacht en daarna heb ik een intake afspraak gemaakt met een proefles. Ik was er op dat moment voor mezelf achter dat ik toch meer begeleiding nodig had. Tijdens de proefles kwam ik er voor mezelf achter dat ik hier kreeg waarnaar ik opzoek was!

Wat een goede houding inhield was voor mij in eerste instantie abrakadabra

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar op sportgebied heb ik voor mij gevonden wat ik miste bij de reguliere sportscholen. Door het trainen in kleine groepen is er veel persoonlijke begeleiding aanwezig, alle personal trainers van RWIJK GYM houden tijdens de trainingen goed in de gaten of je de juiste houding en technieken hebt / gebruikt en sturen waar nodig is bij. Tevens houden de verschillende mogelijkheden in trainingen met iedere maand weer nieuwe uitdagende lessen mijn motivatie hoog. In de eerste 3 maanden had ik een startpakket van 2 keer sporten in de week en drie ‘weeg'” (lichaamsmetingen). Aan de hand van deze metingen en advies op het gebied van (voeding) mijn eetgedrag merkte ik na een week mijn voeding bijhouden dat hier enorm veel winst uit te halen viel. Door kleine aanpassingen in mijn dagelijks vastgeroeste maaltijden en leren bewuste keuzes te maken viel dit mij eigenlijk reuze mee.

Wat ik miste bij andere sport bedrijven, heb ik gevonden bij RWIJK GYM

Nu een jaar verder: ik train gemiddeld 2x in de week met veel plezier (soms is dat met mijn onregelmatige werktijden creatief plannen); – ik ontvang tijdens de trainingen nog steeds aanwijzingen en tips over mijn lichaamshouding (lastig af te leren en stukje bewustwording voor mezelf); – Ik ben nu ongeveer 10 kilo lichter dan toen ik begon bij RWIJK GYM; – wat ik voor mijn kennismaking met RWIJK GYM miste bij andere soortgelijke bedrijven, heb ik gevonden bij RWIJK GYM, sporten in kleine groepen met veel oog voor persoonlijke begeleiding en adviezen.

Stel niet uit, start met een kennismaking met Experience Training

RWIJK GYM in Rijswijk helpt jou ook bij het behalen van jouw doel. Zet vandaag de 1e stap en vraag jouw kennismaking met de Gratis Experience training aan. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking in onze nieuwe personal gym.

Ja! Stuur mij alle informatie over de Gratis Experience Training

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.