fotoshoot rwijk gym
16 aug
Robert Havelaar

Door het lang aanhoudende regenachtige weer heeft dit laatste project een tijd op zich moeten laten wachten maar eind vorige maand was het dan eindelijk zover! Op een erg mooie zaterdag stond de bedrijfsfotoshoot van RWIJK GYM dan eindelijk op het programma.

Samenwerking RWIJK GYM met Wildest! fotografie van Santos van den Berg.

Vooraf is Santos eerst 2 keer op mijn locatie komen kijken en hebben we een plan van aanpak gemaakt. Hierin luisterde hij goed naar mijn bedrijfsvisie en wensen voor de foto’s. Normaal zou er voor een totale bedrijfsfotoshoot 2 dagen gepland moeten staan maar met een strakke planning dachten wij beide dat ons dit ook in 1 een dag zou gaan lukken. Om dit te kunnen verwezenlijken is er door Wildest fotografie een stappenplan met draaiboek gemaakt. De hele trainingslocatie binnen en buiten, en het kantoor moest spik en span zijn voor een het beste eindresultaat. Ook hoeveel, en welke figuranten er gewenst waren werd duidelijk gecommuniceerd. En wat bof ik dan weer dat wij bij RWIJK GYM zoveel lieve bereidwillige leden hebben die op hun vrije (en zonnige) zaterdag een paar uur wilde komen helpen om te figureren bij de shoot!

Het eindresultaat van de bedrijfsfotoshoot mag er wezen

Op zaterdag 17 juli zijn we om 7:00 uur gestart en om 7:30 stonden de eerste leden (zelfs geheel in pak) op de stoep. Na een kopje koffie en wat lekkers volgde de uitleg van Santos en partner Dave aan de leden en trainers. Iedereen kreeg vooraf te horen wat de bedoeling zou gaan zijn en wanneer ze klaar moesten staan. Tot 16.30u zijn we die dag aan een stuk door gegaan, en toen waren alle foto’s geschoten. Ben jij benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze website en socials dan in de gaten ; ) Kan je niet wachten? Kijk dan eens op website: www.rwijkgym.nl

Met dank aan iedereen die aanwezig was!

Wat ik als heel erg fijn heb ervaren is, dat iedereen die heeft meegeholpen, van trainersteam tot leden, rustig op zijn of haar beurt hebben gewacht, en die tijd zaten ze gezellig met elkaar te kletsen in het zonnetje totdat het moment van actie was aangebroken. Via deze weg wil ik iedereen nogmaals onwijs bedanken voor zijn of haar hulp, geduld en gezelligheid tijdens onze bedrijfsfotoshoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.