Erwin Thielen
15 sep
Robert Havelaar

“Professionele en vakkundige begeleiding. Top Gym! “

Ik trainde al een tijd bij RWIJK GYM en volg daar de 1 x per week Personal group training. In het verleden heb ik daar gebokst, gebootcampt en nu volgde ik meestal de Muscle Mania trainingen. Hier was ik erg tevreden over maar wilde toch graag wat meer en mijn doelstelling aanpassen. Ik wilde mij niet alleen nog fitter, maar er ook droger en gespierder uit gaan zien. Na een goed persoonlijk gesprek met personal trainer Robert heb ik hem deze wensen en doelstellingen aangeven. Hierna heb ik besloten om 1 x per week personal training erbij te gaan doen.

Training vs Voeding

Nadat hij een passend trainingsschema en een passend voedingsschema had samengesteld voor mij zijn wij aan de slag gegaan. Training is een ding maar de juiste voeding is twee.. Omdat ik alles wat ik eet in een de RWIJK GYM food app bijhoudt heb ik goed inzichtelijk wat ik op een dag eet, en of ik de juiste hoeveelheid vetten, eiwitten en koolhydraten binnen krijg. Al deze dingen tezamen geeft mij een goed inzicht of ik naast mijn trainen ook de juiste keuzes maakt in mijn voeding en daar ook goed bezig ben.

Behaalde resultaten:

1e meeting (20-5-2021):

Startgewicht: 82,8 kilo
Skeletspiermassa: 39,6 kilo
Vetmassa: 12,4 kilo
Vetpercentage: 14 %

2e meeting (29-8-2021):

Startgewicht: 81,7 kilo
Skeletspiermassa: 42,2 kilo
Vetmassa: 7,7 kilo
Vetpercentage: 9,4 %

Personal Training voor iedereen een aanrader?

Na 16 intense personal trainingssessies en geleerd te hebben wat voor mij de juiste voedingskeuzes zijn, kan ik wel zeggen dat het resultaat al goed zichtbaar is. Ik heb niet alleen meer spiermassa gekregen, zie er een stuk droger (afgetrainder) uit, maar ook mijn lichaamshouding is er op vooruit gegaan. Dit resultaat was nooit gelukt met alleen maar 1 of 2 x per week een personal group training te volgen. Ik ervaar en zie nu echt de voordelen van het trainen met een goede personal trainer. Ik kan iedereen die zijn doelstelling wil halen en bereid is er voor te gaan de Personal training bij RWIJK GYM aanraden. Goede begeleiding in een hele mooie professionele trainingsstudio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.