21 sep
Robert Havelaar

Is Personal Training iets voor mij?

Een vraag die zeer veel mensen zich tegenwoordig stellen. Wij als professionals zien dagelijks dat zaken als trainingstrouw, inzet en resultaat, hand in hand gaan met de intensiteit van persoonlijke begeleiding daarbij.

Het antwoord op deze vraag is erg simpel ‘JA, ABSOLUUT’, voor iedere persoon is een vorm van personal training, de beste manier om structureel trainen vol te houden en daardoor ook de gewilde resultaten te behalen.

Tel daar nog even de extra voordelen bij als de personal trainer naast de trainingen je ook nog aanvullend coacht op zaken zoals; dagelijkse beweging, voeding en gewoontes, slaap, stress, en alle andere zaken van belang.

Probeer in oktober gratis een van de onderstaande vormen:

→ Single PT voor optimale aandacht en maximaal resultaat
→ DUO PT voor stellen, beste vrienden etc., voor een aantrekkelijk tarief
Private group PT, voor 4 deelnemers, groep die jezelf samenstelt

Omdat niet iedereen het budget heeft voor 1 op 1 training, hanteren we een glijdende schaal van 1 -op 1, 1 -op 2 tot 1- op 4 personen bij Private Group Training. Een vorm waarbij de deelnemers wel zelf de groep samenstelling bepalen door zich aan te melden en te committeren als vaste groep op dezelfde tijd voor een vast en zeer aantrekkelijk tarief! Een andere vorm dus dan Personal group training. Op die manier is het voor bijna iedereen haalbaar en betaalbaar om 1 a 2 keer per week met een personal trainer van RWIJK GYM aan de slag te gaan.

Vraag zo snel mogelijk jouw introductie personal training aan door hieronder je gegevens in te vullen, en ontdek het zelf!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.