11 feb
Robert Havelaar

Sporten met winterse omstandigheden 

Het was alweer wat jaren geleden dat wij in Nederland met dit soort winterse weersomstandigheden te maken hebben gehad. Gelukkig waren we vooraf goed ingelicht dat het zou komen en dus hebben wij bij RWIJK GYM hier onze aanpassingen op kunnen maken. Want niet sporten / trainen is voor ons geen oplossing. Uiteraard als men dat niet wilde was dat geen probleem, en hadden meer dan 135 onlinen trainingen klaar staan die ze indoors konden volgen. 

Onze leden zijn fanatiek en laten zich door de sneeuw en kou niet afschrikken. Want doelen voor in de zomer worden behaald door er in de winter voor te trainen ; ) Nadat alles (bijna) sneeuwvrij was gemaakt konden ze veilig 1- op 1, 1-op 2 of zelfstandig de trainingen blijven volgen. En om ze na de workout te belonen voor hun inzet en doorzettingsvermogen, stond er een warme chocolademelk met slagroom voor ze klaar. 

Heb je voor dit jaar doelen die je graag wil gaan behalen maar merk je dat het lastig is om dit op eigen houtje te doen? Kom dan eens bij RWIJK GYM langs voor een oriënterend gesprek met lichaamsmeting of try-out training.

Vraag hier je kennismaking aan: https://www.rwijkgym.nl/8-weken-change-your-life-challenge/ Onze trainers helpen je graag! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.