08 jan
Robert Havelaar

Onze trainers worden continu bijgeschoold. Zo ook hebben we ons bekwaamd in de professionele begeleiding van zwangeren, waarbij bewegen centraal staat.

We leren zwangeren zichzelf met alle veranderingen die er gaan komen heel goed kennen.

Welke lichamelijke en mentale veranderingen kunnen ze gaan verwachten? We beantwoorden vragen waarmee zij zitten. Vertellen wat er wetenschappelijk bewezen is over ‘zwangeren en beweging’. Kortom: in onze begeleiding behandelen we eerst alle feiten, zodat je een goede basis gaat krijgen om de verdere zwangerschap beter te begrijpen en met de begeleiding op een verantwoord wijze aan de slag te kunnen gaan met deze mooie en bijzondere periode in je leven!

Wat kan je verwachten? Wij hanteren de beste trainingsmethodes voor de doelgroep: Zwangeren.

De begeleiding in deze mooie periode vraagt om een training specifieke aanpak. Wij leren je hoe je het beste als zwangeren kunt bewegen. Ook leren we je hoe je de meest voorkomende klachten tijdens deze periode kan voorkomen, en waar je mee rekening dient te houden. Krijg je toch klachten dan leren we je hoe je kan sporten / trainen bij welke klachten. In onze begeleiding leer je van ons om veilig en verantwoord, maar ook om op een leuke manier te trainen/ bewegen tijdens je zwangerschap. Ook leer je preventieve trainingsvormen om veelvoorkomende klachten zoveel mogelijk te voorkomen en komen de onderwerpen mentale coaching en ontspanning ook aan bod.

Interesse om met een bewegingsdeskundige voor zwangeren aan de slag te gaan?
Meld je hieronder aan voor meer informatie.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.