Inhouse training voor de RWIJK GYM personal trainers
25 sep
Robert Havelaar

Omdat wij bij RWIJK GYM hoge eisen stellen aan onze begeleiding die wij onze klanten bieden. Steken wij intern dan ook veel tijd in het beter maken van onze eigen trainers.

Dit doen we door externe partijen te laten komen die onze trainers workshops geven en door van elkaar te leren. Ons team bestaat uit meerdere zeer ervaren personal trainers. Zij hebben meerdere opleidingen afgerond en zijn al jaren actief in het werkveld als trainer. Op deze manier blijf je op de hoogte van wat de laatste inzichten zijn en kan je naast het geven van trainingen jezelf ook verder ontwikkelen als personal trainer.

Inbody 770 lichaamssamenstelling analyse (meting)

Vrij recent heeft Michiel van Inbody Europe bij ons een inhouse training gegeven. Hier heeft hij samen met onze trainers de Inbody 770 meeting en hoe het uitslagenblad met de klant te bespreken geoefend en ons weer van extra info hierover voorzien. Dit zodat wij onze klanten nog beter de info van het uitslagenblad kunnen overbrengen nadat ze een Inbody 770 bodyscan bij ons hebben gehad. Zaken die er werden besproken waren; de info en technologie van/achter de IB 770, hoe de meting in 4 onderdelen is verdeeld; vocht, eiwitten, mineralen, vet. Zuiverheid van de IB 770 lichaamsmeting, en de vragen die er vanuit het trainersteam kwamen zoals: wat zegt de fasehoek over iemand zijn vitaliteit, segmentale spier en vet analyse, en nog veel meer.

inhouse training die wij nieuwe trainers geven - 2

robert havelaar inhouse training

Wat en hoe moet ik een screening afnemen bij een nieuwe klant?

Bij RWIJK GYM beoordelen we nieuwe klanten hoe we ze het beste kunnen begeleiden / belasten in hun trainingen. Dit hangt samen van een aantal zaken zoals; hoe bewegen ze, hoe mobiel, stabiel en werken hun spieren. Om dit te weten te komen bij nieuwe klanten is het belangrijk dat je iemand op dit soort zaken test om zo een goed en persoonlijk beweegplan voor ze te kunnen samenstellen. Niet iedereen is namelijk in staat om direct met zware gewichten of op een hoge intensiteit te gaan bewegen. Als je de juiste testen uitvoert geeft dit je een goed beeld wat je met deze persoon wel en nog niet kan doen. Omdat dit niet voor iedere trainer gesneden koek is laten wij bij RWIJK GYM nieuwe trainers meekijken met ervaren trainers. Hierdoor leren ze wat en hoe ze deze testen bij klanten kunnen afnemen. Op die manier kunnen wij onze klanten van de best mogelijke begeleiding voorzien.

Ben jij een trainer die naast het geven van personal training en small group trainingen zichzelf graag verder wil blijven ontwikkelen? Stuur ons dan je CV met motivatie! Dit kan je doen naar info@rwijkgym.nl. Als wij denken dat je een aanvulling voor ons team kan zijn zullen wij je uitnodigen voor een kennismaking bij ons op onze locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.