leon sollie
12 sep
Robert Havelaar

Gelijk een fijn gevoel bij RWIJK GYM

Vanaf het eerste moment dat ik me had aangemeld voor het Summerbody Fitplan en ben benaderd door Robert, had ik gelijk een fijn gevoel bij RWIJK GYM als bedrijf. Geen opdringerige praktijken, tijdens het de eerste afspraak op de club werd er samen gekeken naar wat mijn doelen waren en hoe ik die op een effectieve manier kon gaan bereiken.

Doelen die ik wilde behalen

Mijn doelen waren meer gaan sporten en daar structuur in krijgen zodat ik dit weer wekelijks zou gaan doen, en ook wilde ik wat in gewicht afvallen. Nu 8 weken verder kan ik zeggen dat ik beide doelen heb behaald. Hierdoor voel ik mij fitter, sporten gaat makkelijker en mijn kleding die eerst iets te straks zat zit nu weer goed!

Fijne sfeer binnen en buiten de gym

Bij RWIJK GYM werken fijne personal trainers die je motiveren en stimuleren om net dat beetje extra te geven tijdens de trainingen. Verder heerst er een fijne sfeer binnen en buiten de club. Ik blijf daarom het komend jaar 2 x per week doorgaan met het volgen van personal groepstraining. Ik kan RWIJK GYM iedereen aanraden die met gerichte en een persoonlijke aanpak weer fit(ter) wil worden!

Leon Sollie

 

Wil je net als Leon weer lekker in je vel zitten? Meld je dan aan voor een intakegesprek met try-out training

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.


  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.