09 mei
Robert Havelaar

HealthCoachPlus is OPEN voor buitentrainingen. Kom ook in shape vóór de zomer.

De gyms en sportscholen blijven voorlopig nog even dicht. Maar HealthCoachPlus blijft Personal Training aanbieden. In de positieve traditie die HealthcoachPlus hanteert, kijken wij vooral naar wat er WEL kan.  Voor al die mensen die trappelen van ongeduld om weer wat meer te kunnen doen dan het rondje in het park, en de push-ups thuis, hanteren we nu het Personal Training leefstijlprogramma ‘SUMMERBODY’.

Wat is ‘Summerbody’?

Schattingen zijn dat de gemiddelde Nederlander 2 a 3 kilo is aangekomen.

Centraal staat dat  wij onze klanten vóór de zomer weer met gepaste trots en zelfvertrouwen in de zwemkleding terug willen zien.  We gaan de strijd aan met de Coronakilo’s en bouwen aan een gezonde weerstand.  Wij hebben meerdere aantrekkelijke mogelijkheden om mensen buiten te trainen. Je kan bij ons lekker trainen op een volwaardige en veilige manier. (conform RIVM richtlijnen)
En dat allemaal zodat jij je eigen summerbody gaat creëren. Dat allemaal natuurlijk onder onze professionele begeleiding die bestaat uit mental coaching, voedingsadvies en een serie van gevarieerde oefeningen.

Personal Training met 35% korting en succesgarantie!

Ook in deze tijd doen wij er alles aan, onze trainingen aantrekkelijk te beprijzen, Vier maal in de week trainen kan al vanaf € 125,-. Ga nu voor die persoonlijke aandacht in het programma Summerbody. Kom van de bank en meld je vandaag nog aan!

Start nu

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.