23 jan
jan

Woon je in Rijswijk e.o. en ben je op zoek naar een leuke en gezellige plek om samen met anderen te sporten? Ergens waar je rustig kan trainen, met daarnaast de persoonlijke aandacht voor het behalen van je doelen? Lees dan verder!

Wij zijn enthousiast om je weer eens wat meer te vertellen over onze personal groepstrainingen! Bij RWIJK GYM in Rijswijk bieden wij wekelijks meerdere in- en outdoor groepstrainingen aan. Onze groepstraining leden kunnen naast deze trainingen genieten van de voordelen van onze persoonlijke begeleiding, terwijl ze de motivatie en energie van mede sporters uit de groep ervaren, en dit ook nog voor een maandelijks betaalbaar tarief.

Het trainen met een personal trainer biedt talloze voordelen. Je ontvangt als eerst individuele aandacht en begeleiding die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Een personal trainer zal je verder helpen bij het opstellen van een trainingsprogramma dat past bij je fitnessniveau en je persoonlijke leefstijl met doelstellingen.

In kleine groep sporten zorgt voor extra motivatie en plezier

Het trainen in een kleine groep zorgt voor extra motivatie en plezier. Je kan elkaar aanmoedigen, uitdagen en behaalde successen met elkaar vieren. Het groepsaspect wat wij nastreven bij RWIJK GYM zorgt voor een prettige en stimulerende omgeving waarin je je op je gemak zal voelen en gemotiveerd blijft om je doelen samen met elkaar te bereiken.

Onze personal trainers gaan je ook helpen bij het verbeteren van je lichaamshouding met trainingstechniek(en) en hiermee het voorkomen van blessures. Tijdens de groepstraining zal je houding en uitvoering van oefeningen nauwlettend in de gaten worden gehouden en indien nodig worden corrigeren. Dit zorgt voor een effectieve en veilige trainingen.

Bij onze personal groepstrainingen combineren we het beste van beide werelden. Jij krijgt de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding van onze personal trainers, terwijl je tegelijkertijd kan genieten van de dynamiek en motivatie van je mede sporters uit de groep. Lees hieronder 5 voordelen van het trainen in een groep met begeleiding van een personal trainer.

Het trainen of sporten in kleine groepen met een personal trainer biedt verschillende voordelen voor jou als deelnemer. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

1. Persoonlijke aandacht: Omdat wij in kleine groepen trainen, kan de personal trainer veel individuele aandacht geven aan elke deelnemer. Dit stelt de trainer in staat om de techniek en houding van elke deelnemer nauwlettend in de gaten te houden en indien nodig aanpassingen te maken. Dit vermindert het risico op blessures en maximaliseert de effectiviteit van de training.

2. Motivatie en ondersteuning: Trainen in een groepsverband kan een inspirerende omgeving creëren. Deelnemers aan de groepstraining kunnen elkaar aanmoedigen, uitdagen en ondersteunen tijdens de training. Dit kan helpen om gemotiveerd te blijven en doelen te bereiken.

3. Sociale interactie: Het trainen in een kleine groep biedt de mogelijkheid om sociale interactie aan te gaan met mededeelnemers. Dit kan leiden tot nieuwe vriendschappen, het delen van ervaringen en het opbouwen van een ondersteunend netwerk.

4. Kostenbesparend: Het delen van de kosten van een personal trainer met andere deelnemers in een kleine groep is kosteneffectiever dan individuele trainingssessies. Dit maakt het mogelijk om de voordelen van een personal trainer te ervaren tegen een lagere prijs.

5. Variatie en diversiteit: Een personal trainer kan verschillende oefeningen en trainingsmethoden onderbrengen in een kleine groep. Dit zorgt ervoor dat iedereen van elk niveau kan meekomen met deze training, er voldoende variatie en uitdaging in de trainingen zit, waardoor deelnemers gemotiveerd blijven en hun fitnessniveaus blijven verbeteren.

Het trainen in kleine groepen met een personal trainer biedt dus persoonlijke aandacht, motivatie, sociale interactie, kostenbesparing en variatie. Deze voordelen dragen bij aan een effectieve en vertrouwde trainingservaring voor vele deelnemers die merken dat ze bij de reguliere gyms / sportscholen niet vinden wat ze zoeken of weten nodig te hebben.

Als je na het lezen geïnteresseerd bent in het trainen met een personal trainer kan je hieronder je aanmelden voor een intakegesprek met proeftraining bij ons op de club.

Ja! Ik wil mijzelf aanmelden voor een gratis proeftraining met intakegesprek ter waarde van € 95,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.