noor van bussel
13 feb
jan

“Ervaren personal trainers met veel persoonlijke aandacht”

Ik zocht een kleinschalige sportschool in Rijswijk e.o. met deskundige personal trainers en dat vond ik bij RWIJK GYM uit Rijswijk. In mei 2023 ben ik daar begonnen met personal small group trainingen.

Twee keer per week small group training
Na eerst telefonisch met een van de trainers gesproken te hebben volgde er een intakegesprek bij hun gym. Tijdens dit prettig gesprek bespraken wij mijn behoeftes, doelen en wederzijdse verwachtingen. Dit voelde goed en ik had er vertrouwen in dat ik bij RWIJK GYM aan het juiste adres was. Ik doe nu wekelijkse 2 small group trainingen, 1 x de Muscle Mania en de andere keer de WOM! (Workout of the month).

De begeleiding is prettig, deskundig en effectief!
Tijdens de trainingen ben ik dankzij de personal trainers in staat het uiterste uit mezelf te halen op een leuke, motiverende manier. Ja, er wordt ook veel gelachen tussendoor. De sfeer is erg fijn, iedereen is welkom! Zeker geen “zien en gezien worden” club, maar super toegankelijk. Een fijne “familie” om deel van uit te maken!

Noor van Bussel

Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Rijswijk e.o. met persoonlijke begeleiding en een fijne sfeer? Meld je dan hieronder aan voor een gratis intakegesprek met proeftraining t.w.v. € 95,-Enthousiast geworden door deze review van Noor?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met gratis proeftraining t.w.v. € 95  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.