Welke uitdaging ga jij deze maand aan?
01 mrt
jan

Motivatie en valkuilen

Vaak is het einddoel waar je voor traint (nog) een ver van je bed show. Stel bijvoorbeeld dat je 25 kilo wil afvallen. Daar heb je een lange periode voor nodig. Vergelijk het met een wandeltocht van Amsterdam naar Maastricht. Je weet dan dat het lastig kan worden je motivatie vast te houden en er liggen vele valkuilen op de loer.

Maandelijkse uitdagingen

Om jouw motivatie te behouden en de valkuilen te omzeilen, hebben we in de HealthCoachPlus app de optie voor maandelijkse uitdagingen. Iedere maand slaan we een piketpaaltje, op een plek die voor jou zichtbaar en haalbaar is. Er zijn diverse soorten uitdagingen die kunnen bijdragen aan jouw einddoel. Hierdoor wordt de lange wandeling vele malen overzichtelijker. Je focus ligt niet direct op Maastricht, maar je maakt tussenstoppen in Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Venlo.

Welke uitdaging past bij jou?

In de app kun je onder Plan het onderdeel Uitdagingen vinden. Er is volop keus, uiteenlopend van gewicht afname/toename tot aantal herhalingen van oefeningen, hoeveelheid verbrande caloriën of afgelegde kilometers. Welke uitdaging ga jij deze maand aan? Overleg met je Personal Trainer of maak zelf een keuze uit de lijst en daag jezelf uit om een betere versie van jezelf te worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.